FILMEZZUNK.HU
Jared Leto megerősítette, hogy jön a Tron 3, amire már most alaposan kigyúrta magát

Biztossá vált, Jared Letóval a fedélzeten jön a Tron 3!

2029

Biztossá vált, Jared Letóval a fedélzeten jön a Tron 3!

Jared Leto hosszú évekig kardoskodott a Tron: Legacy folytatása mellett, most pedig úgy tűnik, hogy a bizonytalan sorsú harmadik rész végre újra sínre került. A film címe Tron: Ares lesz.

Jared Leto főszereplésével jön a Tron 3: a színész alaposan kigyúrta magát a szerepre

A 2010-es Tron: Legacy nem volt akkora átütő siker, hogy egyből berendeljék a folytatását, de már 2015 óta hallhattunk pletykákat arról, hogy mégis érik az a bizonyos harmadik rész. Közel hat évvel ezelőtt, 2017-ben olyan szóbeszédeket is hallhattunk, miszerint a Disney Jared Letóval a fedélzeten szeretné elkészíteni a folytatást, miután a színész annyira érdeklődött a franchise iránt, hogy még producernek is beállt volna a harmadik részhez.

Nos, hosszú volt a hallgatás a projekttel kapcsolatban, de úgy tűnik, hogy a régi pletykák nem voltak alaptalanok: a The Hollywood Reporter legfrissebb infói szerint a Disney újra elővette a parlagon heverő projektet. A magazin szerint Tron: Ares lesz a film címe, az elnevezés pedig nem véletlen, így hívják majd ugyanis Jared Leto karakterét, aki igen, továbbra is előkelő szerepben áll a produkció élvonalában.

A szóbeszéd szerint Joachim Ronning, az ötödik Karib-tenger kalózai-film társdirektora ülhet a rendezői székben, a forgatókönyvért pedig Jesse Wigutow (The Prince, It Runs in the Family) felel majd. Arról egyelőre nincs hír, hogy a Tron: Legacy színészgárdája (Jeff Bridges, Olivia Wilde, Garrett Hedlund) mind visszatérnek-e a folytatásra.

“Minden, amim van, Istennek köszönhetem, minden ajándékomat Ő küldte” – Denzel Washington

(Via Gamekapocs.hu)


Article Tags: · · ·