FILMEZZUNK.HU
A 10 legromantikusabb filmidézet, amit mindenképp el kell olvasnod

A 10 legromantikusabb filmidézet, amit mindenképp el kell olvasnod

12787

A legromantikusabb filmidézetek

A romantikus szó jelentése többek között érzelmes, ábrándos, rajongással teli vagy szerelmes hangulatú. Az ember folyamatosan keresi ezt az érzést, hiszen kellemesen tölti el a bensőjét, gyakran intenzív érzelmi állapotot idéz elő. Erre a filmipar is igen hamar rájött, és a mai napig töretlenül készítik a romantikusabbnál romantikusabb filmeket. Most eme témához kapcsolódóan a legszebb romantikus idézeteket gyűjtöttük össze. Kezdődjön hát a szívmelengető idézetek olvasgatása az érzelmi feltöltődéshez! 

Titanic (1997)

10. ,,Ha végleg elhagysz, az én életemnek megszűnik az értelme. Ha hagylak elmenni, soha többet nem látlak viszont. De hiába próbálok küzdeni ellene, csak halasztom a halaszthatatlant. Szembeszállok mindennel, hogy még egy percet eltölthessek veled, és ha ez lehetséges, akkor egész életemben érted fogok küzdeni, azért az egyetlen percért és azért az egy kimondhatatlan szóért.” – P.S I Love you (2007)

9. ,,Azt hiszem, én többet gondolok a szerelemre, mint az embernek általában kellene. Folyamatosan lenyűgöz a puszta ereje, amellyel megváltoztatja és meghatározza az életünket.” – Holiday (2006)

Holiday /The Holiday, 2006/

8. ,,Csak hóbort, szeszély a szerelem? Nem! Halhatatlan, mint az örök igazság. Nem hervad, mint fiatalság múló virága, megterem kietlen tájakon, hol a természet fukar, hol a víz is alig, hol nincs reménysugár.” – Értelem és érzelem (1995)

7. ,,A szerelem törékeny, mi pedig nem vigyázunk rá eléggé, csak próbálunk úgy átevickélni az életen, hogy reméljük, ez a törékeny dolog ellenáll minden csapásnak.” – Az utolsó dal (2010)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·