FILMEZZUNK.HU
9 zseniális színésznő, akiknek megjelenésük miatt gondot okozott egy bizonyos szerep megszerzése

9 zseniális színésznő, akiknek megjelenésük miatt gondot okozott egy bizonyos szerep megszerzése

1573

9 zseniális színésznő, akiknek megjelenésük miatt gondot okozott egy bizonyos szerep megszerzése

A színész megjelenése egy erőteljes és nagyon fontos dolog ahhoz, hogy hozzásegítse őt egy hőn áhított szerep megszerzéséhez. De mint kiderült,  van olyan, amikor néhány filmrendező visszautasít egy nagyon híres színészt, mert úgy gondolja, hogy az adott színész megjelenése alkalmatlan a rendező elképzeléseihez.

1. Kate Beckinsale

Kate Beckinsale nagyon vonzó színésznő, aki sokszor hódította meg a nézőket szépséges külsejével a képernyőn. Ki gondolta volna, hogy van, aki nem találja őt elég csinosnak egy szerepre? De bizony van. A színésznő egy interjúban elárulta, hogy a Pearl Harbor filmrendezője szerint nem volt elég szép Evelyn nővér szerepére. Igaz, ennek ellenére is sikerült megkapnia a szerepet, de csak úgy, hogy nagyon szigorú diétát kellett betartania, és sokat kellett mozognia.

2. Keira Knightley

Keira Knightley gyönyörű nő, és ez majdnem egy szerepébe került. Meghallgatásra jelentkezett a Büszkeség és balítélet című filmre, de a filmrendező nem őt akarta a szerepre. „Joe Wright nem akart engem a Büszkeség és balítélet című film főszerepére, mert túl csinosnak tartott” – mesélte a színésznő. “Aztán találkozott velem, és azt mondta: “Ó, nem, mégis jó vagy a szerepre!”

3. Emma Thompson

A színésznő elárulta, hogy egész karrierje során végig kísérte őt az öregedés folyamata, ami sokszor okozott neki problémát. Egyszer például azt mondták neki, hogy túl öreg ahhoz, hogy eljátssza Hugh Grant szerelmét az Értelem és érzelem című könyv képernyőadaptációjában. És csak egy évvel lépte túl azt a kort, amilyen idősnek szánták a karaktert. Végül mégis megkapta a szerepet.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·