FILMEZZUNK.HU

Nőszemély lehet a következő Indiana Jones

1685

Nőszemély lehet a következő Indiana Jones

A filmiparban hemzsegnek a pletykák, miszerint a Fleabag sztárja veszi át a fő Indiana-kalandor szerepét, és ezzel ő lesz az első női főszereplő azóta, hogy a Disney által készített filmek 1981-ben Az elveszett frigyláda fosztogatóival elkezdődtek.

Phoebe Waller-Bridge

Bennfentesek azt állítják, hogy Kathleen Kennedy, a franchise mögött álló hollywoodi producer “nagy, merész” változtatásokat szeretne eszközölni – méghozzá nem mást, mint a főszereplő nőre cserélése. Egyikük szerint: 

“Ez egy hatalmas kijelentés lenne, és nagyszerű szerep Phoebe-nek”.

Kennedy asszony szóvivője nem kívánta kommentálni a pletykákat. Mások a szakmában kétségbe vonták a felvetést, de a pletykák továbbra is tartják magukat, hogy Waller-Bridge kisasszony a jövő sztárja lesz a szerepben. A sokoldalú színésznő és írónő egyik brit vagy amerikai képviselője sem válaszolt az új szerep lehetőségével kapcsolatos kérdésekre. A Disney sem reagált, amikor lehetőséget kaptak a kommentálásra.

A kétszeres Golden Globe-díjas Waller-Bridge 2019-ben Neal Purvisszel, Robert Wade-del és Cary Joji Fukunagával közösen írta a No Time To Die, a 25. James Bond-film forgatókönyvét. A főnökök szerint azért hozták be, hogy “több humort és azt a rendhagyó írói stílust” vezessen be a Bond franchise-ba is.

 

(Via TheGeek.hu)


Article Tags: · · ·