FILMEZZUNK.HU
Nagyon durva, új előzetest kapott a bedrogozott medvéről szóló, igaz történet alapján készült film - Kokainmedve

Nagyon durva, új előzetest kapott a bedrogozott medvéről szóló, igaz történet alapján készült film

1277

Nagyon durva, új előzetest kapott a bedrogozott medvéről szóló, igaz történet alapján készült film

1985-ben egy drogfutárnak lezuhant a repülője, és az eltűnt kokaint megette egy fekete medve. Ez az igaz történet ihlette ezt a vad thrillert, melyben egy zsarukból, bűnözőkből, turistákból és tinédzserekből álló csoport gyűlik össze egy georgiai erdőben, ahol egy 230 kilós csúcsragadozó bődületes mennyiségű kokaint kebelezett be, és bekokózva tombolni kezd, mert még több port – és vért – kíván…

A főszereplők Keri Russell (Foglalkozásuk: amerikai), az Emmy-díjas Margo Martindale (Foglalkozásuk: amerikai), az Emmy-díjas Ray Liotta (A maffia szentjei), Alden Ehrenreich (Solo: Egy Star Wars-történet), O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton), Jesse Tyler Ferguson (Modern család), Kristofer Hivju (Trónok harca), Kahyun Kim (Amerikai istenek), Christian Convery (Sweet Tooth: Az agancsos fiú), Brooklynn Prince (Floridai álom), és az újonc Scott Seiss.

A filmet Elizabeth Banks rendezte (Charlie angyalai, Tökéletes hang 2), a producerek az Oscar-díjas Phil Lord és Chris Miller (Pókember – Irány a Pókverzum, A Mitchellék a gépek ellen) és Aditya Sood (Mentőexpedíció). Országos bemutató: 2023. február 23.

Bruce Lee egy szem lánya is a filmiparban dolgozik – Shannon már 53 éves, de jó pár évet letagadhatna


Article Tags: · ·