FILMEZZUNK.HU
11 híres színész, akik évek óta eltűntek a vászonról

11 híres színész, akik évek óta eltűntek a vászonról

15074

Színészek, akik évek óta eltűntek a vászonról

Híressé válni nem egyszerű. De még annál is nehezebb a hírnevet fenntartani. Valószínűleg minden népszerű színész megküzdött már ezzel a problémával, hiszen a hollywoodi versengés hihetetlenül hevessé tud válni. Minden évben újabb fiatal színészek próbálják meghódítani a filmipar világát, de ez csak a legtehetségesebbeknek és legkitartóbbaknak sikerül. Úgy döntöttünk, hogy megemlékezünk néhány színészről, akik népszerű filmben való szereplésüknek köszönhetően híressé váltak, de nem sokkal utána eltűntek a képernyőkről.

1. Demi Moore

11 híres színész, akik évek óta eltűntek a vászonról

Demi Moore-ról sokat lehetett hallani a médiában: Elvállt Bruce Willis-től, hozzáment a nála 16 évvel fiatalabb Ashton Kutcher-hez, számos plasztikai műtéten esett át, elválltak Kutcher-rel stb. De Moore színészi karrierje nem ilyen eleven. Ghost című filmje, amiben Patrick Swayte-vel együtt játszott volt a legsikeresebb munkája. Később a Sztriptíz és a G.I. Jane című filmekben szerepelt, és Arany Málna díjra jelölték, mint legrosszabb színészt. Ezenkívül más filmekben csak mellékszereplőként jelent meg.

2. Tobey Maguire

11 híres színész, akik évek óta eltűntek a vászonról

Peter Parker szerepe egy igazi hollywoodi sztárrá tette Maguire-t. Nem sokkal később megjelent a Spider Man 2, amiben szintén ő kapta a főszerepet, de ezután lecserélték egy másik színészre. Eddig ez volt Maguire karrierjének csúcspontja. Kivéve persze A nagy Gatsby-ben nyújtott alakítását.

3. Jessica Alba

11 híres színész, akik évek óta eltűntek a vászonról

A Sötét Angyal-ban való szereplése volt Alba nagy áttörése, majd szerepe, mint sztriptíz táncos, a Robert Rodriguez Sin City című filmjében lett leghíresebb alakítása. A későbbiekben megjelent néhány romantikus vígjátékban, a Machete című akcióban és A Gyilkos Bennem Él című thrillerben. A Gyilkos Bennem Él sok jó kritikát kapott, de nem volt olyan sikeres, mint a Sin City. Az elmúlt években a színésznő saját üzleti tevékenységeire összpontosított. 2011-ben a The Honest Company társalapítójává vált, amelynek célja a környezetbarát áruk előállítása. 2016-ban a Forbes szerint Amerika egyik leggazdagabb 40 év alatti vállalkozója volt.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · ·