FILMEZZUNK.HU
Filmek, amelyeket megnézve még a könnyed is kicsordul

Filmek, amelyeket megnézve még a könnyed is kicsordul

25574

3. Elcserélt életek /Changeling, 2008/

1928 márciusában Christine Collins (Angelina Jolie) 9 éves kisfia, Walter rejtélyes körülmények között eltűnik otthonról. Öt hónap elteltével a rendőrség bejelenti, hogy megtalálták Waltert és ezzel a nyomozást befejezik. A kisfiút, akit hazahoznak nem Walter, csak egy asszonyt bíztak meg, hogy küldje haza fiát, becsapva ezzel az édesanyát és a sajtót. Christine ezt nem nézi tétlenül és próbálja meggyőzni a rendőrséget, hogy folytassák újra a nyomozást eltűnt fiával kapcsolatban. A legrosszabb rémálmai válnak valóra, hiszen szegény asszonyt egy elmegyógyintézetbe is bezárják, emellett számos megpróbáltatáson kell keresztül mennie. Egyedül Briegleb (John Malkovich) tiszteletes áll mellé. De vajon mi történt Walterrel? Hol lehet? Előkerül vajon? A film megtörtént események alapján játszódik, csupa izgalom, ugyanakkor nagyon megrázó is! Legalább egyszer látnod kell!

Elcserélt életek (Changeling, 2008)

2. Titanic /Titanic, 1997/

Természetesen a top 3-ból nem hiányozhat a szerelmi történetek egyik legszebbje és a történelem egyik legnagyobb vízi katasztrófájának kompozíciója. 1912-ben indul útjára a világ legnagyobb, legelegánsabb óceánjárója a Titanic. Rengeteg ember utazik a fedélzeten, köztük a két főszereplő Jack (Leonardo DiCaprio) és Rose (Kate Winslet), akik teljesen különböző világból érkeztek, ennek ellenére menthetetlenül egymásba szeretnek. Amikor a hajó a vesztébe száguld, és egy jéghegynek ütközik, a szerelmes párnak már nem csak a társadalmi akadályokkal kell megküzdeniük, hanem az életben maradásért is.

Kate Winslet - Titanic

1. A lehetetlen /The Impossible, 2012/

A toplista első helyezettje A lehetetlen című film, amelynek alapja nem egy beteljesületlen szerelmi történet, sokkal inkább egy megrázó igaz természeti katasztrófa, és egy család története, amely bemutatja, hogy a lehetetlen helyzetben is érdemes küzdeni. Henry Benett (Ewan McGregor) feleségével Maria-val (Naomi Watts) és fiaival együtt Thaiföldre utazik, hogy megünnepeljék a szeretet ünnepét, a karácsonyt. Két nappal később egy hatalmas és pusztító hurrikán söpör végig az egész térségen. A természeti katasztrófában a család elszakad egymástól. Maria a hurrikán következtében súlyos sérüléseket szerez, ezért Lucassal (Tom Holland) a legidősebb fiával egy távoli kórházba kerül el. Henry másik két fiával próbálja felkeresni a rengeteg sérült és halott között a feleségét és fiát. Az országot sújtó káoszban lehetetlennek tűnik bárkit is megtalálni…

A lehetetlen /Impossible, 2012/

Ő Paul Walker ritkán látott lánya – A 24 éves Meadow Walker csodálatos nővé vált

A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik!

Neked melyik az a film, amelyet megnézve még a könnyed is kicsordul? Oszd meg velünk Facebook oldalunkon kommentben vagy cikkünk alatt hozzászólásban!

(Címlapkép forrása itt és itt)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·