FILMEZZUNK.HU
9 híres sztár gyereke, akik különleges módon viszik tovább néhai szüleik emlékét

9 híres sztár gyereke, akik különleges módon viszik tovább néhai szüleik emlékét

1009

9 híres sztár gyereke, akik különleges módon viszik tovább néhai szüleik emlékét

A szülők nem tudják elengedni gyermekeik emlékét, ahogy a gyerekek sem szüleikét. És azokat a pillanatokat, amelyek korábban meghatározták a szülői létet,  most gyermekeik viszik tovább és így olyan célokat sikerült elérniük felnőttként, ami igen nagy teljesítmény. Történeteik a híres anyák és apák emlékeinek tiszteletére valósultak meg. Mindig örülünk, ha megtudjuk, hogy mindent megtesznek ennek a csodálatos örökségnek a továbbviteléért.

1. Meadow Walker megalapította a Paul Walker Alapítványt apja tiszteletére

Meadow most 23 éves, és azt mondja, hogy a mai napig nagyon sokat gondol az apjára. Paul Walker valóban szenvedélyes kapcsolatot ápolt az óceánnal, az állatok megmentésével és az emberek segítésével. Ezért lánya úgy döntött, hogy születésnapján megalapítja a non-profit Paul Walker Alapítványt. Ez valóban a legjobb módja volt annak, hogy megünnepelje az emlékét.

2. Bindi és Robert Irwin megnyitotta a Crocodile Hunter Lodge-t Steve Irwin tiszteletére

A Lodge az ausztrál állatkertben található, ahol az Irwin család él és dolgozik. És most az állatbarátoknak különleges lehetőségük van arra, hogy éjszakára is ott maradjanak, és megtapasztalják a gyönyörű vadvilágot. Tökéletes hely a kikapcsolódásra és a kapcsolatteremtésre, valamint Steve Irwin tiszteletére, aki régóta álmodott egy ilyen hely megvalósításáról. A családja így teljesíti ezt a kívánságát.

3. Paris és Prince Jackson tisztelték édesapjukat, Michael Jacksont hatvanadik születésnapi ünnepségén díjat vettek át apjuk nevében

2018-ban Michael Jackson lánya, Paris Jackson és fia, Prince Jackson egy különleges ünnepségre gyűlt össze apjuk hatvanadik születésnapjának tiszteletére. Ők ketten, akik apjuk nyomdokaiba léptek, apjuk nevében átvették a díjat az Elizabeth Taylor AIDS Foundation-nél végzett humanitárius munkájáért, amely szervezetben az énekes keményen dolgozott, hogy felépítse és egy jobb hellyé tegye ezt a világot.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·