FILMEZZUNK.HU
Paris Jackson biszexuális és ő fogja játszani Jézus alakját.

Michael Jackson lánya új filmjében leszbikus nőként jelenítené meg Jézust

1583

Michael Jackson lánya új filmjében leszbikus nőként jelenítené meg Jézust

Paris Jackson biszexuális és ő fogja játszani Jézus alakját. Felháborító módon a történetben a leszbikus nőként ábrázolt Jézus kapcsolatba kerülne egy másik nővel. A “Habit” pontos cselekménye zavaros és találgatások tárgya, a filmnek még kitűzött bemutatási dátuma sincsen, azonban már petíciót indítottak a film ellen.

Paris Jackson biszexuális és ő fogja játszani Jézus alakját.

Az “Állítsuk meg Hollywood Jézus ellenes támadásait” névre hallgató petíciót már most több mint 100 ezer ember írta alá és rengeteg adományt is összegyűjtöttek az ügyintézés költségeire. A petíciót a “Movieguide” nevű nonprofit szervezet kezdeményezte, amelynek célja a keresztény értékrend képviselete a szórakoztatóiparban.

“Segíts bebizonyítani, hogy ez a film elfogadhatatlan a hívőknek ország és világszerte!” -írják a felszólításban.

Egy másik, film leállítását követelő petíciót is indítottak, amelynek a kezdeményezője a “One Million Moms” nevű szervezet. Felhívásukban azt állítják, hogy keresztények millióinak a hitét sérti a film és már több mint 40 ezer aláírást gyűjtöttek össze.

“A gyártó lépéseinek következtében nem nézem többet a filmjeiket, sem most, sem a jövőben. Követelem, hogy azonnal mondják le a “Habit” filmet.”

– olvasható a petícióban, amelyet a filmet gyártó “Elevation Films” nevű cégnek címeztek.

10 inspiráló keresztény film, amelyeket igaz történetek ihlettek

(via Hit Rádió)


Article Tags: · ·