FILMEZZUNK.HU
Magyar szinkronnal is befutott A Hangya 3 végső előzetese!

A negatív kritikák ellenére is döbbenetesen nagyot tarolt a mozikban a Hangya 3!

1047

A negatív kritikák ellenére is döbbenetesen nagyot tarolt a mozikban a Hangya 3!

A mögöttünk álló hétvégén végre a mozikba került A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, ami bár nem kapott túl kedvező kritikákat, a CinemaScore-ja is csak B, viszont a tengerentúlon szép nyitányt produkált, A Hangya-viszonylatban az eddigi legsikeresebb epizód lett. Nálunk sem futott rosszul a film, sőt, itthon is A Hangya-sorozat legjobb nyitányát produkálta.

Befutott A Hangya 3. részének az első előzetese!

A mögöttünk álló hétvégén, február 16. és 19. között a Kvantumániára 64 416-an váltottak jegyet hazánkban. A Hangya annak idején 2015. július 23-án került a magyar mozikba, az első hétvégéjén 33 787 nézőt vonzott, ami az akkori Bosszúállók-filmekhez képest nem volt nagy szám, de ez nem is meglepő, mivel a karakter bemutatkozó filmjéről van szó.

A Hangya és a Darázs, a folytatás 2018. július 26-án került a mozikba, de jó sok premier előtti vetítést kapott egy héten keresztül, mivel az akkori foci VB miatt három héttel elhalasztották a rendes bemutatóját. Így az első hétvégéjére 83 229 látogatónál tartott a nézettsége. A forgalmazó, a Fórum Hungary megerősítette, hogy annak idején a 83 229 nézőnek a fele premier előtti vetítésekből, a másik fele a rendes hétvégi vetítésekből jött össze, tehát A Hangya és a Darázsra nagyjából 40E-en váltottak jegyet 2018. július 26. és 29. között. Így hát a Kvantumánia a legsikeresebb a trilógiából.

Most lenne 72 éves Robin Williams – Ritkán látott lánya így néz ki napjainkban

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·