FILMEZZUNK.HU
Minden amit az állatok világáról tudni kell: Animal Planet (x)

Minden amit az állatok világáról tudni kell: Animal Planet (x)

268

Minden amit az állatok világáról tudni kell: Animal Planet (x)

Sokan talán nem is gondolnák, hogy a tévénézés szolgálhat ismereteink bővítésére, miközben még jól is szórakozunk. Az Animal Planet-re kapcsolva érdekes információk birtokába juthatunk az állatvilággal kapcsolatban. A csatorna műsorkínálata kicsik és nagyok számára egyaránt ajánlott, a színes programok közül bizonyára mindenki megtalálja a neki kedvezőt.

Ismerje meg az állatok érdekes világát az Animal Planet-tel!

Az Animal Planet a Discovery Communications társaság egy tematikus csatornája, amely az állatok életét mutatja be. Az adó a nap 24 órájában sugároz érdekes műsorokat, amelyek a fajok fejlődését, a természetes kiválasztódást, valamint a létért folytatott küzdelmet ismertetik. Mindemellett izgalmas dokumentum-szappanoperákat is nézhetünk az Animal Planet-re kapcsolva. A csatorna népszerű programjai közé tartozik a Farmmentők, a Második esély, az Én, a préda, valamint a Grizzly iskola.

Musor.tv: az online műsorújság

A Musor.tv online műsorújsága lehetővé teszi, hogy csupán pár kattintással tájékozódhasson az aktuális televíziós adásokról. Webes felületünk segítségével megtudhatja, mikor vetítik kedvenc műsorait és elementheti azok időpontját a naptárba, így biztosan nem fog lemaradni róluk. Amennyiben mégsem tudná megnézni a várva várt adást, akkor sem kell elkeserednie, hiszen a Musor.tv oldalára kattintva csekkolhatja, mikor lesz az ismétlés. Az online tv-újság előnye a gyors és egyszerű használat, illetve hogy bárhol és bármikor elérhetjük. Ne feledkezzünk meg a környezettudatosságról sem: az internetes felület igénybevételével ugyanis elkerülhetjük a papír alapú, nyomtatott televíziós műsorújságok használatát, mellyel kedvezhetünk környezetünknek.

Ismeretterjesztő csatornák a Musor.tv kínálatában

A Musor.tv kínálatában az Animal Planet-en kívül további olyan ismeretterjesztő csatornák is jelen vannak, amelyek a tudás bővítése mellett az egész család számára önfeledt kikapcsolódást nyújtanak. A National Geographic különböző dokumentumfilmeket sugároz a természet, a tudomány, a kultúra és a történelem témakörében. Népszerű programjai közé sorolható a Tökéletes ragadozók, a Tényleg így készül?! és a Tonhal-csaták. A csatorna kiegészítőjeként üzemelő Nat Geo Wild a vadvilág érdekességeit mutatja be. A tudományok iránt érdeklődőknek érdemes a Discovery Channel-re kapcsolniuk, hiszen az adó a nap 24 órájában közvetít változatos tudománynépszerűsítő, műszaki, történelmi és földrajzi témájú műsorokat. A csatorna adásai közül nagy nézettséggel büszkélkedhet a Hogyan készül? című sorozat, amely hétköznapi tárgyak gyártási folyamatát mutatja be. A History a történelem mélyébe repíti el a tévénézőket. Bár az adón eleinte kizárólag történelmi témákat feldolgozó műsorokat lehetett látni, napjainkban egyre népszerűbbek az űrlényekről, kitalált lények kereséséről szóló műsorok. Programok közül a II. Világháborús kincskeresőkA templomosok elveszett kincse és az Ősi idegenek egyaránt nézők sokaságát vonzzák a képernyők elé. A Travel Channel egy utazással foglalkozó televízióadó, mellyel világunk különböző tájait ismerheti meg közelebbről. A virtuális utazás keretein belül olyan izgalmas helyeket fedezhet fel, mint Alaszka, Kína, Afrika és Amerika, mindemellett betekintést nyerhet a különböző gasztro kultúrákba.

A legjobb műsorok egy helyen

A Musor.tv webes felületén az ismeretterjesztő adókon kívül természetesen számos más csatorna műsorkínálata közül is válogathat. Egy érdekes családi film, egy népszerű sorozat, vagy egy izgalmas labdarúgó mérkőzés? Nálunk garantáltan megtalálja, amit szívesen nézne.

Próbálja ki Ön is a Musor.tv online műsorújság szolgáltatást és intsen búcsút a felesleges kapcsolgatásnak a csatornák között. Mentse el kedvenc adásainak vetítési időpontját és állítson be emlékeztetőt, így biztosan nem fog róluk lemaradni.


Article Tags: ·