FILMEZZUNK.HU
9 színésznő, akik küzdöttek az előítéletekkel a kívánt szerepek megszerzése során

9 színésznő, akik küzdöttek az előítéletekkel a kívánt szerepek megszerzése során

1272

7. Zoe Saldana

Zoe Saldana érdekességek

Zoe Saldana arról beszélt, hogy a társadalom milyen nyomást gyakorol a nőkre. A színésznő szerint, amint egy nőnek gyerekei születnek, és betölti  a 40. életévét, öregnek tekintik. „44 éves vagyok, idősödöm, de attól még igenis nőnek tekintem magam. És nagyon boldog vagyok, hogy együttműködhetek filmesekkel, producerekkel és olyan emberekkel ebben az iparágban, akik azt akarják, hogy a nők kortalanok legyenek, és akik nem fetisizálják a nők fiatalságát.”

8. Reese Witherspoon

A Gimiboszi című filmben betöltött szerep kockára tette Reese karrierjét, mivel beskatujázták ebbe a szerepbe. Így nem volt könnyű megszereznie Elle Woods karakterét. „Azt hitték, hogy házsártos vagyok. A menedzserem végül felhívott és azt mondta: „El kell menned, hogy találkozz a stúdió vezetőjével, mert nem fogja jóváhagyni a szerepet. Azt hiszi, hogy te valójában házsártos és visszataszító vagy. Azt javasolta, hogy öltözzek szexisen.” Végül a színésznő megkapta a Doktor Szöszi című film főszerepét, aminek köszönhetően sztár lett.

9. Emily Blunt

Emily Bluntnak nem volt könnyű megszereznie híres szerepét Az ördög Pradát visel című filmben. Valójában majdnem kudarcot vallott a meghallgatása, mivel a filmrendező úgy gondolta, hogy nem volt elég stílusos. A helyzet az, hogy a repülőtérről rohant a meghallgatásra és melegítőnadrágot viselt, ami miatt nem tekintették a divatmagazin alkalmazottjának. Végül a filmrendező azt mondta neki: „Még egyszer gyere el a meghallgatásra, de nem vehetsz fel melegítőnadrágot, mivel a stúdiónak látnia kell,  hogy tudsz stílusosabb is lenni, mivel így jobban hasonlítasz a karakteredre. ”Így csak azután kapta meg a szerepet, hogy megfelelt a követelményeknek. Emily elismeri, hogy a divat iránti érdeklődése jelentősen megnőtt, miután ebben a filmben játszott.

//Cornelius//

Emlékszel még rá? Így néz ki napjainkban a Família Kft. egykori vörös bombázója

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·