FILMEZZUNK.HU
10 erős női karakter, akik igazi példaképpé váltak

10 erős női karakter, akik igazi példaképpé váltak

841

10 erős női karakter, akik igazi példaképpé váltak

Ahhoz, hogy egy női karakter érdekes legyen, nem elég csak szépnek lenni. Ezeknek a karaktereknek mélyen kell, hogy átmenjen az adott személy eljátszása, ezenkívül az is fontos, hogy az illető karizmatikus legyen, hogy a közönség összhangba tudjon kerülni az adott karakterrel. Az internetezők megosztották véleményüket arról, hogy mely női karakterek váltak nagyszerű példaképekké, akikben megvan az erő és a karizmatikusság.

1. Minerva McGalagony, Harry Potter filmsorozat

10 erős női karakter, akik igazi példaképpé váltak

Komolyan elgondolkodtam azon, hogy Minervának nevezzem el a macskámat, de a macskám nem egészen olyan okos. Minerva McGalagony azon erős női karakterek közé tartozik, akik nem erőltetetten adják vissza a kívánt hatást. Teljesen olyan volt, mint egy nagymama. Maggie Smith választása pedig tökéletes volt ehhez a karakterhez. Minerva McGalagony az, amiről valaha álmodtam. Nem volt egyáltalán az a tipikus unalmas, dühös, besavanyodott idős hölgy, aki megbánta, hogy nem a családjára, hanem a karrierjére összpontosított. Ő teljesen az ellenkezője volt. Igen, komolyan beszélt, tele volt humorral és nem volt elkeseredve. Valójában kedves volt, bölcs, és mindenki felnézett rá. Soha nem tett megjegyzést arra, ha valakinek nem volt gyermeke, és úgy tűnt, összességében elégedett az életével. McGalagony óriási hatással volt az életemre, mert gyerekkoromban ő volt az egyetlen, aki megmutatta nekem, hogy az élet, amire vágyok igenis lehetséges.

2. Szépség, Lilo és Stitch

10 erős női karakter, akik igazi példaképpé váltak

Nani egy árva 19 éves lány valósághű ábrázolása, aki megpróbál megélni, és a lehető legjobb életet biztosítani húgának és saját magának. Próbál egyensúlyt teremteni társadalmi és romantikus életében, a munkája és magánélete között, és kénytelen felnőni, és felelősséget vállalni a CPS elleni küzdelemben azért, hogy kis családja együtt maradjon, miközben a fellépő idegen mesterkedésekkel kellett szembenéznie. Ahogy Stitch mondta: “Eltört, de még mindig jó. Igen, még mindig jó. “Mindig is szerettem, hogy Nani soha nem utasította el Lilo furcsa ötleteit vagy érdeklődését. Lilo élvezte a furcsa fényképeket az idegenekről a tengerparton. És, hogy Nani mit csinált? Lilo a fotóit előhívta, vagy kinyomtatta, és a hálószobája falára rakta ki őket. Amikor Lilo homárt kért házi kedvencnek, Nani nem érezte hülyének. Az egyetlen alkalom, amikor igazán ideges lett Lilo-ra, az volt, amikor veszélybe került a biztonsága. Mindig arra biztatta Lilót, hogy legyen az ő furcsa kis énje, annak ellenére, hogy annyi mindent kellett a vállán cipelnie, hogy együtt tartsa a családot. És mindezt csupán 19 évesen!

3. Elizabeth Swann, Karib-tenger kalózai

10 erős női karakter, akik igazi példaképpé váltak

Elizabeth független, kimondja a véleményét, emellett intelligens, bátor és határozott. De a legfontosabb az, hogy a karaktere a történet során fejlődik. Elizabeth hölgyként kezdi a történetet, és kalózkirálynőként fejezi be. Elizabeth Swann jó példakép: rettenthetetlen, kalandvágyó, bátor, kíváncsi, okos, határozott, független, gyors észjárású, hűséges, kedves és gyönyörű.

4. Morticia Addams, Addams család

10 erős női karakter, akik igazi példaképpé váltak

Van egy erős női karakter ebben a filmben, akinek nem kell kigyúrnia magát ahhoz, hogy erősnek tűnjön. Ő Morticia Addams. Nem fél attól, hogy ő más, hogy önmaga legyen, annak ellenére, hogy mások mit gondolnak róla. Feleség és anya, valamint családjának matriarchája, akit féltnek, szeretnek és tisztelnek. Az 1991-es film erős nőként mutatta őt be anélkül, hogy férfiasnak kellett volna lennie ahhoz, hogy ura legyen a helyzetnek. Morticia hosszú és szeretetteljes házasságban él, szereti a gyerekeit. Hagyja, hogy a gyerekek úgy nőljenek fel, ahogyan azt ők akarják, hogy saját érdekeiket kövessék, kiálljanak érte, védjék azokat, akiket szeretnek, és mindemellett fantasztikus háza van. Mit nem lehet szeretni rajta?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·