FILMEZZUNK.HU
12 kulcsfontosságú részlet ikonikus filmekből, amik eddig talán elkerülték a figyelmünket

12 kulcsfontosságú részlet ikonikus filmekből, amik eddig talán elkerülték a figyelmünket

1491

12 kulcsfontosságú részlet ikonikus filmekből, amik eddig talán elkerülték a figyelmünket

Minden alkalommal, amikor megnézzük kedvenc filmjeinket, hajlamosak vagyunk olyan új részleteket találni, amelyeket korábban nem vettünk észre. Például van egy spoiler a film elején, a Fehér éjszakákban, Bilbó születésnapi buliján pedig A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége című filmben egy különleges zenész is helyet kapott a bandában, akit talán észre sem vettünk eddig.

1. Csillagok háborúja VIII: Az utolsó Jedik: Luke nem hagyott lábnyomot

Luke Kylo Ren elleni harca Az utolsó Jedik-ben az egyik legjobban várt jelenet volt. Minden ott volt előttünk, kivéve csupán egy apró részletet: Luke valójában ott sem volt. Ő valójában csak egy kivetülés volt. Először is, a Jedi sokkal fiatalabbnak tűnik ebben a jelenetben, mivel más a frizurája és a ruházata is. Másodszor, azt a fénykardot használja, amely Rey és Kylo harca során megsemmisült. Harmadszor pedig, Luke nem hagy lábnyomokat, ellentétben a jelenetben szereplő többi szereplővel.

2. A Mr. és Mrs. Smith-ben Brad Pitt becsukja a szemét

A karneváli jelenet során, amikor Brad Pitt karaktere a lőtéren lő, becsukja bal szemét a célzáshoz, majd kinyitja, hogy megtartsa a perifériás látást. Ezt teszik a mesterlövészek is, ami a fegyverekkel kapcsolatos képességeire utal, amelyek a filmben csupán csak később derülnek ki.

3. Titanic : Rose “mentőtutaja” valójában nem is ajtó volt

A Titanic egyik erőteljes jelenete sok online vitát váltott ki annál a bizonyos jelenetnél, amikor Rose az óceán közepén fekszik az úszó ajtón, miközben Jacknek a jeges vízben kellett úsznia. A közönség biztos volt benne, hogy mindkét szereplő elfér azon az ajtón. De tény, hogy Rose mentőtutaja valójában nem ajtó volt, hanem csak egy ajtókeret. Ez a darab a Titanic leghíresebb teljesen éppen megmaradt törmeléke, amely az Atlanti-óceán Tengerészeti Múzeumában látható Új-Skóciában.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·