FILMEZZUNK.HU
13 hiba az Avatarban, amelyeket sem az emberek, sem az idegenek nem tudtak megbocsátani

13 hiba az Avatarban, amelyeket sem az emberek, sem az idegenek nem tudtak megbocsátani

1268

13 hiba az Avatarban, amelyeket sem az emberek, sem az idegenek nem tudtak megbocsátani

James Cameron 2009-es Avatar című filmje világszerte több rekordot is megdöntött, így minden idők egyik legnagyobb dobású filmjének mondható. Bevétel szempontjából a film nemcsak, hogy a legtöbbet hozta a pénztáraknál, hanem a legtöbb bevételt hozó sci-fi és a legnézettebb eredeti film (nem folytatás) lett a világon. Annak ellenére, hogy felülmúlhatatlan technikai vívmányról beszélünk, sajnos vannak olyan részletek, amelyeket a film készítői figyelmen kívül hagytak, és amelyeket a legfigyelmesebb rajongók észrevettek az évek során.

1. Golflabdák

Az egyik nyitójelenetben Giovanni Ribisi karaktere golfozik az irányítóközpontban. Az elején látható, hogy van pár labda a háta mögött, de egy másodperccel később a labdák hirtelen pozíciót váltanak, de egy pillanattal később már újra együtt vannak.

2. Segítő kéz

Amikor Sully (Sam Worthington) beugrik a készülékbe, hogy kapcsolatba lépjen az avatarjával, láthatja, hogy Dr. Grace (Sigourney Weaver) hogyan segít neki lefeküdni. De egy másodperccel később már azt látja, hogy a lány rohan, hogy a segítségére siessen, ami azt jelzi, hogy a jelenetek felcserélődtek.

3. A szám a roboton

Miles ezredes (Stephen Lang) találkozik Sullyval, hogy ő legyen a szeme és a füle az Avatar projektben. Miközben beszél hozzá, felmászik egy robotra, amelynek eleinte nincs szám az egyik lábán. Néhány másodperccel később azonban megjelenik rajta a 11-es szám, és a korábban ott lévő piros zászló is eltűnik.

4. Az eltűnő nyíl

Jake Sully (Sam Worthington) megtalálja Neytirit (Zoe Saldana) az erdőben, ahol megmenti őt egy vadállat támadásától. Amikor úgy dönt, hogy visszavonul, láthatjuk, hogy egy nyíl van a kezében, amelyet korábban egy vadállat ellen használt. De néhány lépéssel később az már varázsütésre eltűnik.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · ·