FILMEZZUNK.HU
A Creed 3 rendezője és főszereplője, Michael B. Jordan elárulta, hogy miért nincs bent Rocky a filmben

A Creed 3 rendezője és főszereplője, Michael B. Jordan elárulta, hogy miért nincs bent Rocky a filmben

1193

A Creed 3 rendezője és főszereplője, Michael B. Jordan elárulta, hogy miért nincs bent Rocky a filmben

Amikor korábban bejelentették a Creed: Apollo fiát, mint a Rocky spinoffját, sokan szkeptikusak voltak, mivel úgy gondolták, hogy nem kellene folytatni a történetet. Azonban Ryan Coogler 2015-ben bemutatott filmje bebizonyította, hogy még mindig van potenciál ebben a sztoriban. A film sikeres volt, és Sylvester Stallone a karrierje egyik legjobb alakítását nyújtotta a mentor szerepet betöltő Rocky Balboaként (olyannyira, hogy még Oscar-díjra is jelölték a szerep miatt).

A film minden szempontból rendkívül sikeres volt, és mostanra már trilógiává duzzadt a sztori. A napokban érkezett meg Michael B. Jordan rendezői debütálása, a Creed 3, amelyből már hiányzik a legendás ökölvívó. Michael elmondta a Hot 97-nek adott interjújában, hogy miért nem szerepel a filmben Sylvester Stallone karaktere.

“Először is, Sly és Rocky DNS-e az egész franchise-t áthatja, ehhez kétség sem férhet. Szerintem azt szeretjük annyira ezekben a filmekben, hogy látunk valakit, aki számos nehézségen megy keresztül, végül mégis képes megmászni azt a bizonyos hegyet. Ilyen terveink vannak Adonis Creed karakterével is, éppen ezért azt akartam, hogy a főszereplő megálljon a saját lábán. Ehhez a múltba kellett mennünk, és meg kellett néznünk, hogy mik voltak azok az események, traumák, amelyek formálták a főszereplő személyiségét. Azt hiszem, ennek a történetnek az a lényege, hogy Adonis Creed a családjával együtt előre haladjon, és ezzel ő maga is képes legyen előre lépni.”

– mondta Jordan a beszélgetés során. A film rendezője és főszereplője elmondta, hogy Rocky karaktere kimaradt a filmből, mert nem akarta elterelni a fókuszt a főszereplő, Adonis Creed sztorijáról. Ez a döntés sikeresnek bizonyult, mivel a Creed 3 a nyitóhétvégén közel 60 millió dolláros bevételt termelt az USA-ban.

Dolph Lundgren több bordáját is eltörte Sylvester Stallonenak

(Via PCguru.hu)


Article Tags: · · ·