FILMEZZUNK.HU
Meryl Streep 41 éve elválaszthatatlanok egymástól férjével

Meryl Streep és férje már 45 éve elválaszthatatlanok egymástól

8635

Meryl Streep és férje már 45 éve elválaszthatatlanok egymástól

Merylt a kora egyik legnagyobb tehetségű, legsokoldalúbb színésznőjének tartják. Ennek köszönhető, hogy tud egyet s, mást a hosszú távú sikerről és ez alól a házassága sem kivétel. Azt szokták mondani, hogy Hollywoodban minden csak látszat, semmi nem valódi, ám a sikeres színésznő és Don Gummer házassága alighanem rácáfol erre a tévhitre. Nem tagadja, hogy nekik is voltak és lesznek is nehéz időszakaik, de sikeresen megvívtak minden harcot. Egyébként sem hisz abban, hogy létezik bombabiztos recept a jó házasságra.

Meryl Streep 41 éve elválaszthatatlanok egymástól férjével

Azt gondolhatnánk, ennyi munkának és elismerésnek megvan az ára, de Meryl Streep a legjobb példa, hogy munka és magánélet tökéletesen megférnek egymás mellett. A színésznő olyan sikerfilmekben játszott, amikért Oscar-díjjal jutalmazták, ám ez korántsem ment a család rovására, mellette helytállt édesanyaként és feleségként is. Amikor csak tudja kiemeli, hogy számára a család a legfontosabb, ami házasságán is meglátszik.

Szemmel láthatóan elválaszthatatlan a szerelmespár, akik 1978 óta élnek házasságban. A háromszoros Oscar-díjas színésznő karrierje helyett a családjára a legbüszkébb. Lehet is, hiszen férjével, a szobrász Don Gummerrel kivételes a kapcsolata. Nem hiába, a szeretet összeköti őket

10 hollywoodi sztár, aki eljátszott egy szerepet, és az a valóságban is megtörtént vele

(Via Femcafe.hu)


Article Tags: · ·