FILMEZZUNK.HU
11 okosan elrejtett húsvéti tojás, amellyel a rendezők titkos üzenetet küldtek a nézőknek

11 okosan elrejtett húsvéti tojás, amellyel a rendezők titkos üzenetet küldtek a nézőknek

1274

11 okosan elrejtett húsvéti tojás, amellyel a rendezők titkos üzenetet küldtek a nézőknek

A szoba falán lévő képektől a cipőfűzőkig a film minden részlete gondosan megtervezett. Vagy legalábbis annak kellene lennie. Ebben a listában olyan filmtöredékeket mutatunk be, amelyeket vagy nagyon jól kitaláltak, vagy kis hiba csúszott a számításba.

1. Roger nyúl a pácban

A Roger nyúl a pácban című detektívdrámában van egy jelenet, ahol egy karakter egy újságot olvas, amiben Jessica Rabbit fényképe látható. Megfigyelhető azonban, hogy kissé másképp néz ki, mint ahogy később megjelenik a képernyőn. Ez valószínűleg azért lehet, mert a jelenetet a karaktertervezés korai szakaszában szerkesztették, amely akkor még különbözött az ikonikus Jessicától, akire mindannyian emlékszünk.

2. Forrest Gump

A Forrest Gump-ban, a film nyitójelenetében a főhőst egy stílusos öltönyben láthatjuk, ami egyáltalán nem passzol a koszos és kopott tornacipővel. De nem ez az egyetlen dolog, ami felkeltheti a figyelmet. Ha jobban megnézzük a cipőit, akkor láthatjuk, hogy míg cipőit sár borítja, a cipőfűzői teljesen tiszták és fényesek maradnak.

3. Free Guy

A Ryan Reynolds főszereplésével készült Free Guy című vígjátékban egy videojáték-szereplő történetét követhetjük nyomon, aki beleszeret az őt irányító játékosba. A film első jeleneteiben ennek a karakternek a mindennapjait és világát láthatjuk. Abban a jelenetben, amikor Guy reggelizik, a tévéje fölött van egy naptár, de valószínűleg sokan figyelmen kívül hagyják azt a részletet, hogy a négyes szám hiányzik a naptárból.

4. Lightyear

A 2022-ben bemutatott Toy Story spin-offban, a Lightyear-ben kedvenc űrhajósunk kalandjait követhetjük nyomon. Ezt az animációt az 1995-ös Pixar ihlette, melynek klasszikusában újabb kalandot élhettünk át az űrjáték megalkotásának köszönhetően. Az egyik jelenetben egy űrhajós vásárol valamit egy automatából, amely harapnivalókat, szendvicseket és egy üveg vizet árul. Közelebbről megvizsgálva viszont azt olvashatjuk, hogy a palack víz márkája “Wade”. Ez egy húsvéti tojás a Pixar új Elemental című animációjából, amivel a főszereplő nevét árulták el.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·