FILMEZZUNK.HU
Ben Affleck és Matt Damon szállítja az év sportfilmjét a NIKE-ról - Itt a magyar szinkronos előzetes hozzá!

Ben Affleck és Matt Damon szállítja az év sportfilmjét a NIKE-ról – Itt a magyar szinkronos előzetes hozzá!

3036

Ben Affleck és Matt Damon szállítja az év sportfilmjét a NIKE-ról – Itt a magyar szinkronos előzetes hozzá!

A kapitalizmus utolsó szakaszának bizonyítéka lehet, hogy egy kiváló szereposztású film készült a Nike és Michael Jordan kapcsolatának történetéről. Az “Air” című film a Nike és a még NBA-ben nem játszó Michael Jordan között kötött szerződés történetét dolgozza fel, és a magyar nyelvű előzetese már elérhető.

Az “Air” című filmet, ami az Amazonnál készült, rendezője és főszereplője Ben Affleck, míg másik főszereplője régi barátja és gyakori filmtársa Matt Damon. Az alkotásban további szereplők között van Jason Bateman, Viola Davis, Marlon Wayans és Chris Tucker is.

Az előzetes megjelenése alapján a film erőteljesen sugározza a reklám szagát, még annyira, hogy az egyik pillanatban az is elhangzik, hogy “semmi menő nincs a Nike-ban”. Ennek ellenére a Nike a világ egyik legsikeresebb ruhabrandje, amit emberek több millió dollárt fizetnek egy-egy különlegesebb cipőért. A film április elején először rövid ideig lesz elérhető mozikban, majd nem sokkal később felkerül az Amazon Prime Videó platformra.

Istenbe vetett hitének köszönheti Ben Affleck, hogy leszokott az alkoholról

(Via Telex.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·