FILMEZZUNK.HU
Hátborzongató előzetest kapott Elizabeth Olsen új filmje, a Szerelem és halál

Hátborzongató előzetest kapott Elizabeth Olsen új filmje, a Szerelem és halál

826

Hátborzongató előzetest kapott Elizabeth Olsen új filmje, a Szerelem és halál

Az Elizabeth Olsenhez általában nem társítunk egy baltás gyilkost, azonban a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmje miatt már ez sem lenne olyan meglepő. A Szerelem és halál című minisorozatban Olsen karaktere baltás gyilkossággal vádolva kerül a középpontba, ami meglepetésként hat a nézőkre. A produkció második nagy előzetes magyar felirattal látható, amely még jobban felkészíti a nézőket erre az eseményre.

A Szerelem és halál című sorozat igaz történeten alapul, amelyet Jim Atkinson és John Bloom Evidence of Love című könyve dolgoz fel. A történet a 80-as évek egyik gyilkosságát mutatja be, amelynek középpontjában Candy, a feleség és családanya áll, aki férjével és gyermekeikkel költözik egy új kisvárosba. Itt Candy barátságot köt Betty-vel, akinek a férjével, Allannel később szerelmi kapcsolatba keverednek. Azonban egy nap Bettynek holtan találják, és Candy-t vádolják a gyilkossággal, mivel állítólag negyven baltás ütéssel ölte meg a barátnőjét. A bíróságon Candy azt állítja, hogy önvédelemből cselekedett, de az igazság továbbra is homályban marad. A sorozat ezzel a hátborzongató bűnténnyel foglalkozik, miközben a barátnők konfliktusának hátterében rejlő okokat is feltárja.

A Szerelem és halál című minisorozat április 27-én debütál az HBO Maxon, az első három epizód azonnal elérhető lesz, míg a többi részt hetente kapjuk meg május 25-ig bezárólag. A sorozatot Lesli Linka Glatter (Homeland) rendezte, a forgatókönyvet David E. Kelley (Hatalmas kis hazugságok) írta. Az előadás főszereplője Elizabeth Olsen, de Jesse Plemons, Patrick Fugit, Lily Rabe és Krysten Ritter is fontosabb szerepeket játszanak a sorozatban.

Dakota Fanningnek elege van abból, hogy folyton összetévesztik az Olsen-lányokkal

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · · · ·