FILMEZZUNK.HU
Chris Evans visszatér, mint Amerika Kapitány!

Nagy meglepetés: Chris Evans visszatérhet, mint Amerika Kapitány!

1981

Nagy meglepetés: Chris Evans visszatérhet, mint Amerika Kapitány!

A Marvel Mozis Univerzumában Chris Evans színész évekig alakította az első bosszúállót, azaz Amerika kapitányt, akiért a mai napig milliók rajonganak, hiszen kulcsfontosságú szerepe volt az Infinity-sagaban, de el kellett tőle búcsúznunk, ám nem biztos, hogy örökre.

11 őrült szuperhős képesség, amit a színészeknek meg kellett tanulniuk

A szuperhősöknél sosem lehetünk biztosak abban, hogy ki fog a jövőben visszatérni és a jelek szerint Amerika kapitányról sem kell lemondanunk. Chris Evans a közelmúltban a chicagói C2E2 kongresszuson beszélt egykori szerepéről és egy igen érdekes kijelentést tett. Szerinte további Steve Rogers történeteket lehetne elmesélni a jövőben, amiben akár ő is visszatérne.

SPOILER: a Bosszúállók: Végjáték végén Steve Roger visszautazik a múltba, de onnan már nem jön vissza, hanem leéli az életét és már csak öregen látjuk viszont. Ez azt jelenti, hogy a karakter, vagyis Amerika kapitány nem halt meg, pajzsát csak átadja Sam Wilsonnak (Anthony Mackie), akit hamarosan az Amerika kapitány: Új világrendben láthatunk majd. Kíváncsian várjuk lesz-e a jövőben újabb Steve Rogers történet.

Zombifilm is lehetett volna az Amerika kapitány: Polgárháború

(Via Androgeek.hu)


Article Tags: · ·