FILMEZZUNK.HU
Vadonatúj előzetes érkezett a Super Mario Bros. filmhez!

Eszement nagyot kaszált a Super Mario animációs film, minden csúcsot megdöntött

781

Eszement nagyot kaszált a Super Mario animációs film, minden csúcsot megdöntött

Soha egyik animációs film sem kezdett ilyen erősen! A felemásra sikerült kezdés után, a Super Mario Bros.: A film nemcsak a hétvégi globális bevételi lista élére állt 368 millió dolláros becsült bevételével, hanem hivatalosan ez lett a valaha volt legnagyobb bevétellel nyitó animációs rajzfilm a mozikasszáknál.

Az amerikai mozikban a film bevételét 137 millió dollárra becsülik a háromnapos hétvégén, az április 5-ei elővetítésekkel kezdődő ötnapos időszak alatt pedig a film elérte a 195 millió dollárt a tengerentúlon. Amerikán kívül is jól kezdett a film, nemzetközileg 173M dollárt zsebelt be az animációs rajzfilm, ezzel a nyitóhétvégével a Super Mario Bros.: A film megelőzte a Jégvarázs 2. 358 millió dolláros bevételét, és ezzel érdemelte ki azt a megtisztelő címet, hogy felállhatott a valaha volt legnagyobb nyitóhétvégét produkáló animációs film toplista élére. Emellett megdöntötte A Hangya és a Darázs: Kvantumánia 2023-as 225,3M dolláros rekordját a nyitóhétvégén.

Bár globálisan soha nem nyitott erősebben animációs rajzfilm, mint a Super Mario Bros.: A film, az Egyesült Államokban nem tudta legyőzni A hihetetlen család 2. részét, ami 180M dollárral nyitott a mozikban.

Saját magához képest is durva, ahogy Dwayne Johnson kipattintotta magát legutóbbi szerepe kedvéért

(Via WideScreen.hu)


Article Tags: · ·