FILMEZZUNK.HU
A Jóbarátok sztárja Keanu Reeves halálát kívánta új könyvében - Matthew Perry

A Jóbarátok sztárja Keanu Reeves halálát kívánta új könyvében

619

A Jóbarátok sztárja Keanu Reeves halálát kívánta új könyvében

2022-ben jelent meg Matthew Perry memoárja. A Jóbarátok sztárja önéletrajzi könyvében őszintén vallott a szenvedélybetegségéről, ugyanis hosszú évtizedekig a drogok és az alkohol rabságában élt. A színész azonban sokaknál kiverte a biztosítékot, amikor az egyik fejezetben Keanu Reeves halálával viccelődött.

Matthew Perry a Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing című könyvében azon poénkodott, hogy miért él még mindig Keanu Reeves, miközben olyan nagy sztárok elhunytak a drogok miatt, mint Heath Ledgers vagy River Phoenix.

„Miért van az, hogy az olyan eredeti gondolkodók, mint River Phoenix vagy Heath Ledger, már halottak, de Keanu Reeves még mindig köztünk van?”

– tette fel a kérdést a memoárjában Matthew Perry. A színésznek Chris Farley 1997-es halála kapcsán is megvolt a véleménye, aki szintén túladagolásban hunyt el:

„Lyukat ütöttem a falba Jennifer Aniston öltözőjében, amikor meghallottam. Bezzeg Keanu Reeves még mindig itt van köztünk”

– írta a könyvében a Jóbarátok sztárja. Miután rengeteg rajongó és internetező megszólalt ezek miatt a megnyilvánulások miatt, Matthew Perry tavaly nyilvánosan bocsánatot kért, sőt, most az is kiderült, hogy a könyv következő kiadásaiban már nem lesznek benne a Keanu Reevesre vonatkozó megjegyzések.

Emlékszel még Phoebe-re a Jóbarátokból? 59 évesen is bombaformában van!

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · · ·