FILMEZZUNK.HU
10 híres pár, akik túléltek egy szakítást

10 híres pár, akik túléltek egy szakítást

6907

10 híres pár, akik túléltek egy szakítást

Ha úgy döntesz, hogy téged és az exedet mégiscsak egymásnak szántak, akkor visszafelé haladsz, hanem a boldogság útjára térsz. Néhány híresség, például Katy Perry és Orlando Bloom, valamint Jessica Biel és Justin Timberlake bebizonyította, hogy ez az elképzelés igaz. Soha nem késő elkezdeni kijavítani a hibákat, ha megtalálod az igazit. Alábbi cikkünkben szeretnénk megosztani 10 híres párt, akik ragyogó példái annak, hogy a szakítás utáni újrakezdés lehet a megfelelő választás.

1) Jennifer Lopez és Ben Affleck

10 híres pár, akik túléltek egy szakítást

Jennifer Lopez és Ben Affleck egy pár volt a 2000-es évek elején, de végül lemondták az eljegyzést, és 2004 elején szakítottak. Most, sok év után úgy döntöttek, hogy újra megpróbálják.

Egy Lopezhez közel álló forrás megosztotta, hogy ő és Affleck „elválaszthatatlanok, és ez nagyon jó így. Soha nem volt boldogabb, és tudja, hogy ennek így kellett lennie. ”Jennifer és gyerekei nemrég együtt töltöttek időt Bennel, aki teljesen megnyerte a családot varázsával.”

2) Hailey Baldwin és Justin Bieber

10 híres pár, akik túléltek egy szakítást

Justin Bieber 2016-ban hivatalosan is megerősítette, hogy együtt van Hailey-vel, de mire eljött az augusztus, úgy döntöttek, hogy szakítanak. Eltelt 2 év, miután újra elkezdtek barátként beszélni.

Kapcsolatuk bonyolultnak tűnt, és mindketten különböző emberekkel voltak együtt, de végül 2018 júliusában Justin megkérte Hailey kezét, aki természetesen igennel válaszolt.

3) Courteney Cox és Johnny McDaid

10 híres pár, akik túléltek egy szakítást

Miután Courteney Cox elvált, találkozott McDaiddal, és nem sokkal később, 2014 júniusában eljegyezték egymást. 2015 végén rövid időre szakítottak, de úgy tűnt, hogy az igazi szerelem legyőz minden akadályt.

Nem lehetett elválasztani őket, és újra összejöttek: „Biztosan sokat tanultam, és bármi is lesz, jobb ember leszek ettől a szakítástól, bár annyira brutális volt.”

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·