FILMEZZUNK.HU
Kate Hudson intim közös fotója a lányával felrobbantotta az internetet

Kate Hudson intim közös fotója a lányával felrobbantotta az internetet

552

Kate Hudson intim közös fotója a lányával felrobbantotta az internetet

A legendás színésznő, Goldie Hawn egyszem lánya, a szintén híres színésznő, Kate Hudson sosem tartozott azok közé a színésznők közé, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy távol tartsák gyermekeiket a kíváncsi tekintetektől. Ő nyitott könyvként éli az életét, és szívesen mutatja meg csemetéit a közösségi médiában, sőt néha egészen intim pillanatokat is megoszt a követőivel. Most is így tett, ritka felvételen nyerhettek bepillantást rajongói, hogy zajlik egy meghitt fürdőzés Hudsonék családjában: a szőke szépség anyaszült meztelenül látható kádjában, ahogy meghitten összebújik gyermekével, a kis Ranival.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés

A 44 éves sztár megosztotta a gondolatait is az anyaságról a fotó mellett: amellett, hogy kifejezte, mennyire szeret édesanya lenni, arra hívta fel a figyelmet soraival, hogy teljesen rendben van, ha anyaként olykor hibázik az ember, hiszen senki sem tökéletes.

„Különben is, mit számít a tökély? Amikor karunkban tartunk valakit, amikor szeretünk, az mindent megér, olyankor bármit megbocsájtunk. Amikor szeretünk, elűzzük az összes negatív gondolatot: megválaszthatjuk, kivel osztjuk meg az életünket, és hogyan éljük azt. És ha azon elmélkedsz, miért nem talál rád a szerelem, jusson eszedbe, mennyi ember van a világon, aki csak arra vár, hogy téged szerethessen”

– osztotta meg gondolatait a színésznő.

Ritkán látott fotó a színésznőről: Goldie Hawn álomszép volt 18 évesen

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · · ·