FILMEZZUNK.HU
Megszületett a 79 éves Robert De Niro hetedik gyermeke!

Megszületett a 79 éves Robert De Niro hetedik gyermeke!

545

Megszületett a 79 éves Robert De Niro hetedik gyermeke!

A színészlegenda hetedszerre is apa lett! Robert De Niro idén augusztusban tölti be a 80-at, de ez sem akadályozta meg abban, hogy hetedik alkalommal is apa legyen.

Robert De Niro lett majdnem minden idők legismertebb betörője

A színész az Ürömapám című film kapcsán nemrég az ET Canadának adott egy interjút, ahol – értelemszerűen – annak témája kapcsán szóba került az apaság, mely során az interjút készítő újságíró megjegyezte, hogy a kétszeres Oscar-díjas színész hatszoros apa már, mire ő így reagált:

“Igazából hétszeres. Épp most született egy újabb gyerekem.”

Ugyan De Niro nem osztott meg ennél több információt legújabb örököséről, de valószínűsíthetően a gyermek anyja Tiffany Chen harcművész-oktató, akivel a színészt 2021-ben látták először együtt, miután 2018-ban különköltözött második feleségétől, Grace Hightowertől. Ami az eddigi “kölyköket” illeti, De Niro legidősebbje, Drena De Niro már maga is lényegében nagymama korú, hiszen 51 éves, illetve van egy 46 éves Raphael nevű fia is: ők ketten még a Diahnne Abbott-tal közös első házasságából valók. Ezt követően akkori barátnője, Toukie Smith egy ikerpárnak adott életet (ők most 27 évesek), majd a már emlegetett Grace Hightowertől egy 24 éves fia, Elliot és egy 11 éves lánya, Helen Grace született.

El tudod képzelni Robert De Niro-t Jack Sparrow kapitányként? Nem sokon múlott, hogy ő legyen!

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·