FILMEZZUNK.HU
8 valódi szerelmi történet, amelyet filmekben is feldolgoztak

8 valódi szerelmi történet, amelyeket filmekben is feldolgoztak

4638

8 valódi szerelmi történet, amelyeket filmekben is feldolgoztak

Néha belefeledkezve saját mindennapjainkba nehezen vesszük észre a körülöttünk zajló drámai dolgokat. Ennek ellenére a hihetetlen valós történetek adják a legmenőbb cselekményötleteket azokhoz a filmekhez, amelyeket annyira szeretünk nézni. Következő cikkünkben bemutatunk 8 olyan igaz történeten alapuló filmet, amelyben a szeretet óriási szerepet játszik.

1) Coco Chanel

14 Ikonikus film, ahol a szereplők ruhája ugyanolyan átgondolt volt, mint a párbeszédeik

Szereplők: Audrey Tautou, Benoît Poelvoorde, Alessandro Nivola, Marie Gillain, Emmanuelle Devos

A film a legendás divatkirálynő, Coco Chanel életének azon időszakáról szól, mielőtt híressé vált volna. Különösen Étienne Balsannal és Arthur Capellel való bonyolult kapcsolatainak történetét meséli el.

2) Miss Potter

Miss Potter (2006)

Szereplők: Renée Zellweger, Ewan McGregor, Emily Watson, Barbara Flynn, Bill Paterson

Ez a film a híres művész, Beatrix Potter története. Tehetséges és szabad gondolkodású ember, nem törekedett arra, hogy társadalmi helyzetét házasság útján biztosítsa, mint a legtöbb nő a 19. század végén. Beatrix saját útját választotta, és találkozott igazi szerelmével.

3) Egy hét Marilynnel

8 valódi szerelmi történet, amelyet filmekben is feldolgoztak

Szereplők: Michelle Williams, Eddie Redmayne, Kenneth Branagh, Judi Dench, Julia Ormond

Ez a film a legendás Marilyn Monroe életének egy időszakát írja le. A színésznő A herceg és a táncosnő című film forgatására érkezik Angliába, majd azonnal beleszeret Colin Clark rendezőasszisztensbe (Eddie Redmayne). Ennek a rövid ügynek az emlékei később arra késztették Clarkot, hogy írja meg a The Prince, the Showgirl and Me című könyvet.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·