FILMEZZUNK.HU
Top30: Minden idők legjobb sorozatai

Top30: Minden idők legjobb sorozatai

70206

A legjobb sorozatok

Trónok harca? Maffiózók? Totál szívás? Vajon melyek minden idők legjobb sorozatai? Alábbi összeállításunk alapjául a legnagyobb magyar filmes adatbázis, a MAFAB szolgált. Hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben jöhetnek a ti kedvenc sorozataitok!

30. Simpson család (1989)

A Simpson család rendkívül mulatságos hétköznapjait bemutató rajzfilmsorozat immáron 25 éve fut a világ televíziós csatornáin. Főszereplői az atomerőműben dolgozó, bugyuta Homer, felesége, Marge, fiuk, a csibész Bart, a család esze, Lisa és Maggie, a csecsemő. A szatirikus és harsány humorú sorozat nem kímél senkit,  sem a sztárokat, sem a politikusokat, sem pedig a nézőt, aki számtalan helyzetben magára ismerhet.

A Simpson család - A film (The Simpsons Movie, 2007)

29. Dragon Ball Z (1989)

Son Goku feleségül veszi Chi Chi-t és születik egy fiuk Son Gohan. Amíg az apa azt szeretné, ha fiából is harcos lenne, addig felesége inkább a tanulás felé terelgeti a gyermeket. Minden eldőlni látszik akkor, amikor egy idegen érkezik a Földre és azt állítja, hogy ő Son Goku féltestvére. Mivel a gonosz szándékú idegen nem tudta meggyőzni Son Gokut, hogy álljon mellé, elrabolja fiát. Son Goku fiát megmenti, azonban ő maga meghal, de csak ideiglenesen. Son Gohan kiképzése pedig az Ifjú Sátán közreműködésével kezdetét veszi.

Dragon Ball Z (1989)

28. Seinfeld (1989)

A nagysikerű, szókimondó komédia főszereplői Jerry Seinfeld és barátai, George, Elaine valamint Kramer. A sorozatban a New Yorkban élő felnőttek mulatságos hétköznapjaiban nyerhetünk bepillantást. A barátok élete olyan témák körül forog, mint a család, a karrier, a férfibarátság, a romantika és a sport.

Seinfeld (1989)

27. Monty Python Repülő Cirkusza (1969)

A Monty Python Repülő Cirkusza az angol televíziózás egyik legmeghatározóbb komédia-sorozatát jelentette. Az egyes epizódok jelenetei az egyedi angol humorral és enyhe szarkazmussal színezik ki az angolok hétköznapi életét, de a közélet eseményeit és a politikai élet egyes meghatározó eseményeit is pellengérre tűzték.

Monty Python Repülő Cirkusza (1969)

26. Csúcsmodellek (2002)

A BBC Emmy- és BAFTA-díjas sorozata a gépjárművek világáról Jeremy, Richard és James tolmácsolásában, de segítségükre van a rejtélyes pilóta, Stig is.

Csúcsmodellek (2002)

25. Daredevil (2015)

Egy vak ügyvéd különleges képességit kamatoztatva az éjszaka leple alatt maszkos igazságtevőként ered a bűnözők nyomába.

Daredevil (2015)

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·