FILMEZZUNK.HU
Itt a Bazi nagy görög lagzi 3 magyar nyelvű előzetese!

Itt a Bazi nagy görög lagzi 3 magyar nyelvű előzetese!

1863

Itt a Bazi nagy görög lagzi 3 magyar nyelvű előzetese!

Elkészült a Bazi nagy görög lagzi 3., pedig sokan már azt hitték, a 2016-os második rész után búcsút mondhatnak a kedvelt szereplőknek. A romantikus vígjáték folytatása nem az érdeklődés hiánya miatt váratott ilyen sokat magára, már három éve elstartolhatott volna a forgatás, de közbejött a világjárvány. Most azonban már az előzetesét is nézhetjük:

Természetesen a harmadik rész is romantikus vígjáték, de már a fiatalokat célozza Ámor a nyilával, bár az érettebb korosztály képviselőit sem kerüli el a szerelmi láz. A most már hatvan év feletti Toula (Vardalos) és hasonló korú férje (John Corbett) szerelmi civódásai helyett a lányuk (Elena Kampouris) életének romantikus viharai állnak a középpontban. A korábbi találgatásokkal ellentétben a filmet nem a szerelem városában, Párizsban forgatták, hanem Athénban és környékén, hiszen ismét görög lagziról van szó.

A film producerei között, ahogy az előző két alkalommal is, ott van Tom Hanks és felesége, a görög származású Rita Wilson is. Annak idején Hanksék látták meg Nia Vardalos egyszemélyes színpadi művében a nagy lehetőséget, és egyengették útját a vászonig. Mrs. Hanks szerepelt is az előző részben. Vardalost Oscarra jelölték az első film forgatókönyvéért.

8 híres filmes pár találkozó, amik nosztalgikus érzéseket ébresztenek benned

(UIP Hírek)


Article Tags: · ·