FILMEZZUNK.HU
13 híresség, akik bebizonyították, hogy az élet nem áll meg 40 évesen

13 híresség, akik bebizonyították, hogy az élet nem áll meg 40 évesen

2109

13 híresség, akik bebizonyították, hogy az élet nem áll meg 40 évesen

Az élet 40 évesen nem áll meg és ezért fontos azt észben tartani, hogy bármikor elérheted az álmaidat. Lehet szó családról, karrierről, vagy éppen egy új hobbinak a kipróbálásáról. Íme néhány példa arra, hogy bármikor megtudod valósítani az álmaidat.

1) Jamie Lee Curtis 64 évesen nyerte meg az első Oscar díját

Jamie Lee Curtis színésznőt valószínű már mindenki ismeri, mivel rengeteg filmben szerepelt. Mint például a Halloween véget ér, A hal neve:Wanda, vagy a Nem férek a bőrödbe című filmekben. Annak ellenére, hogy már 2 Golden Globe és egy BAFTA díjat is nyert, 2023-ban nyert egy Oscar-t a Minden, mindenhol, mindenkor című filmben a szerepléséért. Ez a díj egy győzelem a sok küzdelméért, és erőfeszítéséért.

2) George Clooney 53 évesen házasodott meg először.

George Clooney rendkívül híres volt az agglegénysége miatt mindaddig, míg meg nem házasodott Amal Clooney-val. Annak ellenére, hogy várt 53 évig, hogy megházasodjon George kijelentette, hogy a hosszú várakozás olyan szintű érettséget biztosított számára, ami miatt egy kiváló partnerré tette Amal számára. „Nagyon sok dologban egyet értünk” osztotta meg a színész, aki azt állítja, hogy feleségével nem szoktak vitatkozni. „61 évesen, amennyi most vagyok… ahogyan telnek múlnak az idők másképpen látok dolgokat.”

3) Colonel Sanders 65 évesen alapította a KFC-t.

Colonel Sanders 65 éves volt, amikor megkapta az első társadalombiztosítási jutalákát és ezért újra gondolta az életét. Elkezdett utazgatni az országot a saját csirkés receptjével reménykedve, hogy talál valakit, aki kipróbálja. Végül talált egy támogatót és így jött létre a Kentucky Fried Chicken.

4) Jennifer Coolidge 61 évesen nyerte meg első Golden Globe díját.

A fiatal 40-es éveiben járt Coolidge amikor is híressé vált a népszerű filmekben való szereplései miatt. Ilyen volt a Doktor Szöszi és az Amerikai pite című film.  Annak ellenére, hogy mellékszerepeket játszott, különleges tehetsége maradandó nyomot hagyott a közönségben. Sajnos nem nyert egyetlen díjat sem egészen 2023-ig, amikor egy kiemelkedő szerepléséért a sikerült elnyerni. 61 évesen kapta először a Golden Globe díjat A Fehér Lótusz című sorozat miatt.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·