FILMEZZUNK.HU
Magyar szinkronnal is befutott A kis hableány legújabb előzetese!

Döbbenetes siker A kis hableány élőszereplős változata, tömegben tódultak rá az emberek a mozikba

1822

Döbbenetes siker A kis hableány élőszereplős változata, tömegben tódultak rá az emberek a mozikba

A múlt héten került a mozikba a Mickey egeres stúdió legújabb mozifilmje, a remakelt A kis hableány, melyben a klasszikus mesétől eltérően egy színesbőrű színésznő kapta a főszerepet, de ennek ellenére sokan kíváncsiak a mesére, a tengerentúlon elérte a 120 millió dolláros bevételi összeget.

Ariel ezúttal színesbőrű lesz - Itt az élőszereplős A kis hableány-film első előzetese!

A Rob Marshall által rendezett musical a becslések szerint 250 millió dollárból készült, ám az Emlékezet napja hosszú hétvégének köszönhetően Amerikában rengetegen voltak kíváncsiak a filmre, így az alkotás már elérte a 123 millió dollárt, globálisan valószínűleg már a 200-250 millió dollárnál járhat. A nem túl pozitív kritikák ellenére is kasszasiker lesz.

A szakértők szerint A kis hableány el fogja érni az 1 milliárd dolláros bevételt is, ahogy a múlt héten a mozikba kerülő Halálos iramban 10. is, mely a második hét után a globális piacon már elérte az 500 millió dolláros bevételt. A klasszikus mese feldolgozásában a főszerepet Halle Bailey színésznő kapta, de viszont láthatjuk az alkotásban Melissa McCarthy színésznőt is, aki a gonosz Ursulát alakítja.

Rá sem ismerünk! Melissa McCarthy több, mint 45 kilótól szabadult meg

(Via Androgeek.hu)


Article Tags: · ·