FILMEZZUNK.HU
Az 53 éves Matthew Perry teljesen felismerhetetlenné vált - Friss fotókon a Jóbarátok egykori sztárja

Az 53 éves Matthew Perry teljesen felismerhetetlenné vált – Friss fotókon a Jóbarátok egykori sztárja

30914

Az 53 éves Matthew Perry teljesen felismerhetetlenné vált – Friss fotókon a Jóbarátok egykori sztárja

Matthew Perry nevét 1994-ben ismerte meg a világ, ugyanis abban az évben indították el a Jóbarátok című sikersorozatot. A szarkasztikus humoráról elhíresült Chandler Bing bőrébe bújva emberek milliói szerették meg őt egy életre.

Az 51 éves Matthew Perry mára teljesen felismerhetetlenné vált

A sorozatnak köszönhetően egyre népszerűbb lett, ám sajnos a harmadik évad forgatása körül meggyűlt a baja az alkohollal és a gyógyszerekkel, utóbbira akkor szokott rá, miután 1997-ben egy síbaleset következtében egy nagyon erős fájdalomcsillapítót kapott az orvosától. 2016-ban a BBC-nek azt nyilatkozta, annyira elszaladt vele a ló, hogy a Jóbarátok forgatási munkálataiból három év teljesen kiesett neki. Szenvedélybetegsége a külsején is meglátszott. Többször vett részt rehabilitációs kezeléseken, 2001-ben viszont leszámolt a démonjaival.

Az 52 éves Matthew Perry teljesen felismerhetetlenné vált - Friss fotókon a Jóbarátok egykori sztárja

A Jóbarátok sztárjának egészségi állapota időről időre téma a bulvársajtóban, a sztár nyilatkozatai alapján 2001 óta nem nyúlt alkoholhoz és drogokhoz, ám 2011-ben bejelentette, hogy egy hónapra azt tervezi, újra rehabilitációs központba vonul az egészsége érdekében. Ezután újra megindultak a találgatások, hogy visszaesett, de egy hozzá közel álló forrás a People magazinnak elárulta, ilyenről szó sincs. 2018-ban bélperforáció miatt azonnal megműtötték Los Angelesben, akkor is rengetegen aggódtak érte. Lassú volt a felépülése, összesen három hónapot töltött kórházban.

Az 51 éves Matthew Perry mára teljesen felismerhetetlenné vált

David Attenborough a világ leghíresebb természettudósa: így néz ki 97 évesen

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·