FILMEZZUNK.HU
Jön a Black Mirror 6. évada, amelynek most kijött az első előzetese!

Jön a Black Mirror 6. évada, amelynek most kijött az első előzetese!

1003

Jön a Black Mirror 6. évada, amelynek most kijött az első előzetese!

Folytatódik a Netflix egyik legkülönlegesebb antológiasorozata! A Black Mirror, avagy Fekete tükör című antológia-sorozat anno a brit Channel 4 csatornán mutatkozott be, hazánkba pedig az HBO hozta el az első két évadot, illetve az első különkiadást. A harmadik szezontól azonban a sorozat a Netflixre költözött, itt mutatták be a harmadik és negyedik évadot, a 2018-as interaktív filmet Bandersnatch címen, illetve ez eddig utolsónak mondható felvonást, a 2019 júniusi ötödik szezont.

Lassan három éve tehát, hogy bármiféle új Black Mirror tartalom nélkül kell tengetniük az életüket a rajongóknak, ez azonban meg fog változni, a Variety ugyanis arról számolt be, hogy folytatódik a sorozat, jön a hatodik évad, amelynek ráadásul most ki is jött az első előzetese.

Azt már most tudni lehet, hogy az új évad több részből ál majd, mint az ötödik szezon. Ez örvendetes, hiszen az előző etap mindösszesen csak három epizódot tartalmazott – anno egyébként az első két évad is ennyi részből állt, a harmadik és a negyedik szezonnál váltottak csak duplázásra, vagyis hat részre. A produkcióhoz közeli források szerint az új részeket gyakorlatilag különálló filmekként kezelik az alkotók, ez valószínűleg az egyes epizódok hosszára is hatással lesz – bár korábban sem volt példa nélkül a 60 percnél is hosszabb rész, sőt az ötödik évad csak ilyen történetekből állt.

Dwayne Johnson őszintén beszélt arról, hogy elviselhetetlen fájdalmakkal kell együtt élnie

(Via Gamestar.hu)


Article Tags: · ·