FILMEZZUNK.HU
Jane Fonda megnyílt a hite felől: "Istennek köszönhetem a sikereimet"

Borzasztó hír! Jane Fonda kerekesszékbe került

438

Borzasztó hír! Jane Fonda kerekesszékbe került

Jane Fonda kerekesszékben ülve tűnt fel Los Angeles egyik repülőterén szerda reggel. A 85 éves színésznő jó hangulatban volt, és egészségesnek tűnt – vélhetően csak a lábait akarta pihentetni. Fonda 2022 decemberében fejezte be a kemoterápiás kezelést, miután korábban rákot diagnosztizáltak nála.

Jane Fondát több segítője tolta kerekesszékben a Los Angeles-i LAX repülőtéren, mielőtt felszállt volna a gépére. Fonda az elegáns öltözéke mellett fekete védőmaszkot viselt, és vidám hangulatban volt – számolt be a Page Six. A színésznő 2022 szeptemberében hozta nyilvánosságra, hogy non-Hodgkin limfómát – a nyirokrendszer összetett daganatos megbetegedését – diagnosztizáltak nála, és kemoterápián van.

“Ez egy nagyon jól kezelhető rák. Az emberek 80 százaléka túléli, úgyhogy nagyon szerencsésnek érzem magam.”

– nyugtatta meg rajongóit. Fonda arról is beszámolt, hogy a kemoterápia első négy fázisa viszonylag könnyű volt, az ötödik – egyben utolsó – azonban eléggé megviselte. Pozitív hozzáállását azonban ezután sem vesztette el, és rendkívül hálásnak érezte magát a gyógyulásáért. A kemoterápiát 2022 decemberében fejezte be.

Jane Fonda kitálalt: szexre kényszerítették a Macskák című thrillerének forgatásán

(Via Index.hu)


Article Tags: · ·