FILMEZZUNK.HU
Angelina Jolie kitálalt: undorító dolgokat csinált ex-férje, Brad Pitt a gyerekeikkel

Angelina Jolie kitálalt: undorító dolgokat csinált ex-férje, Brad Pitt a gyerekeikkel

3044

Angelina Jolie kitálalt: undorító dolgokat csinált ex-férje, Brad Pitt a gyerekeikkel

Angelina Jolie a közelmúltban ellenkeresetet nyújtott be Brad Pitt ellen a Château Miraval francia borászatért folytatott jogi csatájukban, melyet az egykori sztárpár több mint egy évtizede vásárolt meg. A Variety által megszerzett dokumentumok olyan részleteket fednek fel a Pitt, Jolie és gyermekeik között történt veszekedésről, mely magángépükön történt 2016 szeptemberében.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Pitt azért indított pert Jolie ellen, mert az ő tudta nélkül eladta a Château Miraval felét. Jolie ügyvédei az ellenkeresetben most arra hivatkoznak, hogy Pitt csapatával folytatott tárgyalások a borászat ügyében megszakadtak, miután a színész alá akart íratni gyermekei anyjával egy titoktartási szerződést, melynek értelmében nem nyilatkozhatott volna az ominózus repülőgépes incidensről, sem Brad és gyermekei kapcsolatáról.

„Pitt fojtogatta az egyik gyereket, egy másikat pedig arcon ütött, Angelinát pedig a fejénél fogva ragadta meg és megrázta, mielőtt nekilökte volna a mosdó falának”

– olvasható a mostani beadványban.

“Miután a színész a gyerekek felé indult, exfelesége utánakapott, hogy visszatartsa, mert azt hitte, megüti őket, ekkor sérült meg a színésznő a könyökén és a hátán. A gyerekek ezután az apjukhoz rohantak, és egymást próbálták védeni. Könyörögtek az apjuknak, hogy nyugodjon meg, mindannyian meg voltak rémülve. Sokan sírtak.”

Brad egy korábbi nyilatkozataiban kiemelte, hogy nem bántalmazta sem a gyermekeit, sem exfeleségét. Legutóbb akkor szivárogtak ki részletek a repülőgépen történt vitáról, miután Angelina Jolie keresetet nyújtott be a Szövetségi Nyomozó Iroda ellen, és követelte a nyomozati anyag kiadását. A színésznő továbbra is azt sérelmezi, hogy bár az ügyben nyomozott a Los Angeles megyei gyermek- és családsegítő szolgálat mellett az FBI is, azt mégis lezárták vádemelés nélkül.

Angelina Jolie-nak esze ágában sem volt gyereket vállalni! Tudd meg, miért gondolta meg magát!

A szülők a bíróság 2021 döntése szerint közös felügyeletet kaptak gyerekeikre, akik közül azóta ketten, a 21 éves Maddox és a 19 éves Pax felnőttek. Jolie egyébként nem törődött bele az ítéletbe, és a bennfentesek szerint addig fogja húzni az időt a perben, míg az összes gyermeke, a most 18 éves Zahara, a 17 éves Shiloh, valamint 15 éves ikreik, Knox és Vivienne is nagykorú nem lesz. Braddel állítólag sem Maddox, sem Pax nem tartja a kapcsolatot, kisebb gyermekeivel azonban a mai napig is jó a viszonya.

Emlékszel még Adam Sandler gyerekeire a Kellékfeleségből? Így néznek ki napjainkban!

(Via hirado.hu)


Article Tags: · ·