FILMEZZUNK.HU
10 dolog, amit nem gondoltál volna Michelle Rodriguez-ről

10 dolog, amit nem gondoltál volna Michelle Rodriguez-ről

4766

Michelle Rodriguez érdekességek

Mayte Michelle Rodríguez, ismertebb nevén Michelle Rodriguez egy amerikai színésznő, forgatókönyvíró, aki meghódította a filmek világát. Legtöbben a Halálos iramban című filmsorozat Lettyjeként ismerik, ám olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a Kaptár, SWAT vagy az Avatár. A színésznő a napokban ünnepli 45. születésnapját, melynek alkalmából itt az ideje egy picit jobban megismerkedni vele.

Michelle Rodriguez (Luz) - Machete

1) Édesanyja a Dominikai Köztársaságból származik, édesapja Puerto Ricóból, és az amerikai hadseregben szolgált. A Finding Your Roots című televíziós műsorban Michelle DNS tesztje alapján 72,4% európai, 21,3% az afrikai és 6,3% indián genetikai adottsággal rendelkezik.

2) Michelle gyerekkorában élt mindkét szülője hazájában, mielőtt 11 éves korában végleg vissza nem költöztek az Államokba, New Jersey-be.

10 dolog, amit nem gondoltál volna Michelle Rodriguez-ről

3) A színésznő vallásos családból származik, így igyekezett felvenni azt. Míg nagyanyja erősen vallásos volt, addig édesanyja a Jehova tanúi nevezetű szektához tartozott.

4) Michelle eredeti tervei szerint író vagy rendező szerett volna lenni, de néhány kisebb filmszerep, és annak a lehetősége, hogy Robert Rodriguez filmjében játszhasson, a színészet felé irányította (egy magaziban látta a hirdetést, melyre jelentkezett).

Michelle Rodriguez "kemény amazonsága"

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · ·