FILMEZZUNK.HU
Woody Harrelson érdekességek

10 érdekesség, amit nem gondoltál volna Woody Harrelson-ról

3825

Woody Harrelson érdekességek

Woody Harrelson számos díjat és jelölést tudhat maga mögött, ezen belül büszkélkedhet egy Emmy-díjjal, és két Oscar-díj jelöléssel. 1985-ben bekerült az NBC egyik sikeres sitcomjába, a híres Cheers-be, ahol egy kocsma csaposát alakította. 8 évadban játszott és ez a szerep nagy lökést adott a pályájának, ahonnan el is jutott a világhírnévig. A nagyszerű színész a napokban ünnepli születésének a 62. születésnapját, melynek alkalmából itt az ideje egy picit jobban megismerkedni vele.

10 híresség, akiknek a szülei törvénybe ütköző dolgot tettek

1) Három éves volt, amikor szülei 1964-ben elváltak, apja 1979-ben börtönbe került gyilkosságért, és ott is halt meg. Woody Harrelson vér szerinti apja (Charles) alvilági bérgyilkos volt. Ő volt az első, aki lelőt egy szövetségi bírót az USA történelmében.

2) Szülei válását követően Woody az ohiói Lebanonban nevelkedett. Tanulmányait Indianában, a Hanover College falai között folytatta, 1983-ban végzett angol és színház szakon.

10 híres színész, aki szívesen eltitkolná a múltját

3) Karrierje 1985-ben indult be, amikor megkapta Boyd szerepét az NCB Cheers című sitcomjában. A sikeres sorozat hírnevet, és elismerést hozott Woodynak, akit a szerepét ötször jelöltek Emmy-díjra, melyet 1989-ben meg is kapott. A színész 8 éven keresztül játszott a sorozatban.

4) A filmvásznon a Vadmacskákben (1986) debütált Goldie Hawn oldalán, majd néhány kisebb szerep után olyan kasszasikerben láthattuk, mint a Zsákolj, ha tudsz! (1992) Wesley Snipes-szal. A kosárlabda edzőjük szerint, Woody Harrelson és Wesley Snipes felkészülésük során eljutottak az NCAA Divízió III-as szintjére.

10 érdekesség, amit nem gondoltál volna Woody Harrelson-ról

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · ·