FILMEZZUNK.HU
Ma lenne 56 éves Philip Seymour Hoffman - Íme 10 meglepő érdekesség a tragikusan elhunyt színészről

Ma lenne 56 éves Philip Seymour Hoffman – Íme 10 meglepő érdekesség a tragikusan elhunyt színészről

1468

(8) A kétezres évek közepétől olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a Mission: Impossible III (2006), a Charlie Wilson háborúja (2007), a Rockhajó (2009), a Pénzcsináló (2011), A hatalom árnyékában (2011) vagy The Master (2012). Utóbbiért ismét Oscar-díjra jelölték, és bár a díjat nem nyerte meg, a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál a legjobb férfi alakítás díjával jutalmazta. Láthattuk továbbá a Suzanne Collins bestsellere alapján forgatott Az éhezők viadala: Futótűz (2013 című hollywoodi blockbusterben is.

Ma lenne 56 éves Philip Seymour Hoffman - Íme 10 meglepő érdekesség a tragikusan elhunyt színészről

Az éhezők viadala: Futótűz című filmben

(9) Hoffman nem csak színészként, hanem színházi rendezőként és színpadi színészként is hatalmas sikereket aratott. Rendezőként kétszer nyerte el a Drama Desk Award legjobb direktorának járó díját, de számtalan jelölést is begyűjtött.

(10) Philip Seymour Hoffman 2014. február másodikán hunyt el, halálát kábítószer túladagolás okozta. A színész már a 90-es évek elején is küzdött kábítószer- illetve alkoholproblémákkal, de a sikeres kezelések után 2013-ig húsz éven keresztül tiszta maradt.

Már 7 éve, hogy elhunyt Philip Seymour Hoffman – Fia most az apja nyomdokaiba lép

Philip Seymour Hoffman fiával

//Spencer&Hill/

10 színész, akik teljesen elmélyültek egy szerepben

(Érdekességek forrása)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·