FILMEZZUNK.HU
Mel Gibson és Mark Wahlberg Donald Trumppal találkozott - Hatalmas gyűlölethullám indult ellenük

Mel Gibson és Mark Wahlberg Donald Trumppal találkozott – Hatalmas gyűlölethullám indult ellenük

755

Mel Gibson és Mark Wahlberg Donald Trumppal találkozott – Hatalmas gyűlölethullám indult ellenük

Jack White célba veszi az olyan hírességeket, mint Mark Wahlberg és Mel Gibson, amiért “normalizálják” Donald Trumpot azzal, hogy nyilvános eseményeken találkoznak vele. A két színészt, Joe Rogannal és Guy Fierivel együtt fotózták le, amint a hétvégén a Las Vegas-i UFC 290-es rendezvényen interakcióba léptek Trumppal. White az Instagram-fiókján osztott meg fotókat az interakciókról, miközben leszólta a négy férfit.

Mel Gibson és Mark Wahlberg Donald Trumppal találkozott - Hatalmas gyűlölethullám indult ellenük

“Bárki, aki ‘normalizálja’ vagy bármilyen szintű tisztelettel kezeli ezt az undorító fasiszta, rasszista, szélhámos, undorító sz*rházit, Trumpot, az MAGA is undorító a szememben”

– írta White a posztjában

“Ez vagy te Joe Rogan, te Mel Gibson, te Mark Wahlberg, te Guy Fieri. Ez egy nyilatkozat tőlem, nem vita/vita. -Jack White III”

White gyakran használja a közösségi médiát arra, hogy Trumpot szembesítse. Tavaly novemberben bejelentette, hogy kilép a Twitterről, miután Elon Musk tulajdonos visszaállította Trump fiókját, miután azt a 2021. január 6-i, amerikai Capitolium elleni támadást kivizsgálták.

“Tehát visszaadta Trumpnak a Twitter platformját. Abszolút undorító, Elon. Ez hivatalosan is egy s*ggfej lépés. Miért nem vagy őszinte? Mondd el a dolgokat úgy, ahogy azok vannak. Az olyan emberek, mint te és Joe Rogan (aki platformot ad az olyan hazugoknak, mint Alex Jones stb.); rengeteg pénzhez jutnak, meglátják az adószámlát, megtagadják, hogy befizessék a méltányos részüket, majd azt hiszik, hogy ha Texasba költöznek és támogatnak minden republikánust, akit csak tudnak, az segít abban, hogy még több pénzük maradjon (Mi más érdekelhetné Trumpot?).”.

– mondta akkor White. A UFC 290-es esemény egyébként nem az első nyilvános esemény, ahol Wahlberg elvegyült Trumppal. A színész több mint egy évtizeddel ezelőtt egy hírességek golfversenyén játszott a volt elnökkel.

“A legfontosabb, hogy jó apa, férj és ember legyek” – Mark Wahlberg

(Via Mafab.hu)


Article Tags: · · ·