FILMEZZUNK.HU
13 színész, aki elvesztette a lehetőségét, hogy ikonikus filmben szerepeljen

13 színész, aki elvesztette a lehetőségét, hogy ikonikus filmben szerepeljen

1008

13 színész, aki elvesztette a lehetőségét, hogy ikonikus filmben szerepeljen

A színészek többféleképpen is kaphatnak főszerepet egy filmben. Valakiket már a meghallgatáson kiválasztanak, azonban vannak olyanok is, akikre csak a hírhedtségük miatt kerül sor. Így volt Kate Winslettel is a Titanic című film szereplése után. Nem az összes meghallgatás zárul sikerrel és még akadhatnak olyan színészek, akik elutasítják az ajánlatot a producerektől vagy a rendezőktől. Russell Crowe egy megérzése miatt mondott le A Gyűrűk Ura című film szerepléséről.

1) Kylo Ren- Eddie Redmayne

Eddie Redmayne elmondta egy interjúban, hogy részt vett a Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő című film meghallgatásán, még mielőtt Adan Driver kapta volna a szerepet. Redmayne azt mondta, hogy rendkívüli meghallgatás volt az aljas szerep miatt, azonban nagyon élvezte.

2) Jack Dawson- Christian Bale

Egy kasszasiker filmben szerepvállalásra tett kísérletet Christian Bale. A rendező nem akarta, hogy 2 brit színész játssza el az amerikai karaktereket. Így végeredményül Leonardo Di Caprio kapta meg a szerepet.

3) James Bond- Henry Cavill

Manapság nehéz más színészt elképzelni Daniel Craig helyett a 007-es szerepében, de Hanry Cavill is indult a meghallgatáson. Sajnos a kissé molettebb testalkata miatt elutasították. Cavill ezeket a kritikákat tanulságnak vette és elkezdett erősen kifejleszteni az izomzatát, ami később segített neki a karrierjében.

4) Caspian herceg- Nicholas Hoult

Egy interjúban Nicholas Hoult elárulta, hogy az eddigi legnehezebb az a Caspian herceg szerepének a meghallgatása volt. A meghallgatás közben váratlanul megkérték, hogy mutassa meg, hogy hogyan tud spanyol akcentussal beszélni. Nagyon elkezdett izgulni, de Hoult a legjobbat adta ki magából. Végül a szerepe a brit Ben Barnes színésznek jutott.

5) Daenerys Targaryen- Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen aki leginkább a Scarlet Witch szereplése miatt ismert, részt vett egy sikertelen meghallgatáson Daenerys Targaryen szerepében, még a karrierje első pár napjaiban. Elmondása szerint „Életem legkínosabb meghallgatása volt.” A szerepet Emilia Clarke kapta meg.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·