FILMEZZUNK.HU
13 színész, aki elvesztette a lehetőségét, hogy ikonikus filmben szerepeljen

13 színész, aki elvesztette a lehetőségét, hogy ikonikus filmben szerepeljen

1035

10) Indiana Jones- Tom Selleck

Tom Sellecknek felajánlották az Indiana Jones szerepét, de le kellett mondani róla, mivel a Magnum című sorozat forgatásában vett éppen részt. Azonban nagyon izgatott volt a lehetőségtől, de nem tudta volna mind a 2 szerepet vállalni.

11) Ellie Sattler- Gwyneth Paltrow

1992-ben Gwyneth Paltrow majdnem mekapta Dr. Ellie Sattler szerepét a Jurassic Park című filmben. A szerep jelentősen fellendítette volna a színésznő karrierjét. Az erőfeszítései ellenére Laura Dern kapta a szerepet.

12) Patrick Bateman- Johnny Depp

Az Amerikai pszichó című film készítésének kezdetén Stuart Gordon a producer Johnny Deppet találta a legmegfelelőbb embernek a karakter eljátszására. A könyv írója Bret Easton Ellis meggondolta magát és megvonta Gordon jogait a könyvhöz. Emellett kifejezte rosszallását Depp színészi képességével kapcsolatban, mivel úgy érezte ő túl öreg a szerephez pedig még csak 28 éves volt.

13) Alex Munday- Angelina Jolie

Angelina Jolie ismert még az akció filmekben való szereplése miatt is, de volt egy olyan projektje, amit nem vállalt el annak ellenére, hogy hasonlóak az általa kedvelt műfajhoz. Drew Barrymore és Cameron Diaz megpróbálták rávenni Jolie-t hogy játssza el a társukat, de nem jártak sikerrel. Jolie úgy érezte, hogy nem passzol a szerephez és úgy gondolta, hogy azok az emberek, akik meghallgatták volna nem nézték volna szívesen ahogyan magassarkúban fut és rossz fiúkat üldöz.

//Manó Málna//

18 hollywoodi sztár, aki drámaian megváltozott a hitelesebb alakítás kedvéért

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·