FILMEZZUNK.HU

Újabb folytatást kap a 28 nappal később című zombis film

590

Újabb folytatást kap a 28 nappal később című zombis film

A széria rajongói reménykedhetnek abban, hogy a 2. rész után újabb epizódot láthatnak a 28 nappal később című zombis filmből. Cillian Murphy az Oppenheimer sztárja megerősítette, hogy rá bármikor számíthat a stáb egy esetleges forgatáson. Az együttműködésnek azonban van egy feltétele…

Az eredeti 28 nappal később című film 2002 végén került az angol mozikba. A Birmingham bandájának sztárjával, Cillian Murphy-vel készült film több mint húsz éves múltra tekint vissza. Ettől függetlenül a zombis film hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet, amely a 2007-ben bemutatott folytatás után újabb epizódot követel. A korábbi stábtagok közül már többen (köztük Cillian Murphy is) jelezték, hogy szívesen részt vennének a folytatásban. Az Oppenheimer főszereplője a Collidernek adott interjújában bejelentette, hogy kész folytatni a filmet, egy feltétellel:

„Nemrég beszéltem Danny Boyle-lal (az első rész rendezőjével), és azt mondtam neki: Danny, 2000 végén forgattuk a filmet, időben határozottan közeledünk a 28 évvel későbbhöz. Sosem zárkóztam el a folytatástól, mindig is szerettem volna szerepelni benne. Ha Alex Garland úgy dönt, hogy megírja a forgatókönyvet és Danny rendezi, akkor azonnal visszatérek a fedélzetre.”

Nagyon úgy tűnik, hogy Cillian Murphy kívánsága teljesülhet. Danny Boyle rendező (akinek a nevéhez a Trainspotting című film is kapcsolódik) már 2022 végén a New Musical Expressnek adott interjújában megerősítette, hogy készül az új forgatókönyv, amit Alex Garland, az Ex Machina rendezője ír.

Mégis elkészülhet a Z világháború folytatása!

(Via Mafab.hu)


Article Tags: · · ·