FILMEZZUNK.HU
Matt részegre itta magát Johnny Depp – Sokkoló fotók kerültek elő a színészről

Matt részegre itta magát Johnny Depp – Sokkoló fotók kerültek elő a színészről

8713

Matt részegre itta magát Johnny Depp – Sokkoló fotók kerültek elő a színészről

A legfrissebb hírek szerint Johnny Depp annyira berúgott, hogy képtelen volt színpadra állni, és emiatt maradt el a Hollywood Vampires budapesti koncertje. A pletykák szerint a pár lesifotó alapján úgy tűnik, hogy valóban ez volt a helyzet, hiszen délután, a 32 fokos kánikulában alkohollal a kezében készítettek róla fényképeket.

A Hollywood Vampires zenekara

A Papp László Budapest Sportarénában tervezett Johnny Depp és Alice Cooper zenekarának koncertjét július 18-án, nagyjából egy órával a kezdés előtt váratlanul lefújták. Bár néhány forrás szerint Johnny Depp rosszulléte miatt történt az intézkedés, az eset hivatalos okáról azóta sem érkezett hivatalos tájékoztatás a rajongókhoz. A szervezők csak “előre nem látható körülményekre” hivatkoztak a közleményükben, ami továbbra is bizonytalanságot hagy a rajongókban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

???????????????????????????????????? ???????? (@loolidepp) által megosztott bejegyzés

Az Instagramon most néhány lesifotó jelent meg Deppről, melyeket a koncert napján készített valaki. A képeken látható, hogy a sztár már napközben alkoholos italt tart a kezében. Ráadásul több réteg, főként fekete ruhát viselt a több mint 30 fokos hőségben – nem csoda, hogy estére kimerülve járt.

Hollywoodban többen már korábban is panaszkodtak Depp mértéktelen alkoholfogyasztására, így nem lenne meglepő, ha tényleg emiatt maradt volna el a koncert. Azonban az is látszik, hogy szerencsére komolyabb egészségügyi problémája nem lett a sztárnak, mivel a Hollywood Vampires zenekar folytatja európai turnéját. Elvileg július 20-án már Besztercebányán lépnek fel, majd Lengyelországban és Ausztriában is láthatják őket a rajongók – ha minden jól megy.

Tudta? Popeye karaktere valójában létezett

(Via Origo.hu)


Article Tags: ·