FILMEZZUNK.HU
12 híres sztárpár, akikből tökéletes Disney herceg és hercegnők válnának

12 híres sztárpár, akikből tökéletes Disney herceg és hercegnők válnának

998

12 híres sztárpár, akikből tökéletes Disney herceg és hercegnők válnának

Akiket Hollywood választ színészeket a mesékhez, nem mindig értünk egyet az összeállítással, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy mi választjuk ki ezeket a párokat. Csak híres párokat választottunk.

1) Szépség és a Szörnyeteg

Belle és a Szörny az egyik legkedvesebbek a Disney párok közül. Amikor először találkoztak, már mind a ketten érette voltak és ismerték az erősségeiket és a gyengeségeiket, ezért látták a potenciált egymásban. Belle volt az első 20 éven feletti Disney hercegnő. Úgy gondoljuk Blake Lively és Ryan Reynolds tökéletesen lefesti ezt a párt.

2) Tarzan

Nehezen hihető el az, hogy egy vad ember, aki a gorillák között nevelkedett és egy viktoriánus lány egy párt alkotna. De ennek a mesének a készítője másképpen gondolkozott. A közönség csodálja Tarzant és Janet, mivel mind a két karakter egy más-más világhoz tartozik, de mégsem engedik, hogy ez befolyásolja a kapcsolatukat. Éppen ellenkezőleg, saját látókörük szélesítésére használják. filmet. Michael Fassbender és Alicia Vikander csodálatos Tarzan és Jane lennének, ha a filmkészítők csinálnának egy új Tarzan filmet.

3) Aranyhaj és a nagy gubanc

Aranyhaj és Eugene az egyik legtermészetesebb és a legvalóságosabb Disney pár. Első pillantásra szerelembe estek és nem menekültek el az érzelmeiktől. A kapcsolatuk lassan fejlődött, mivel először mind a ketten a saját érdeklődésüket helyezték előre. Csak később találták meg a szerelmet, amikor már mind a ketten nyitottak voltak egymás felé. Úgy gondoljuk, hogy a gyönyörű Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham könnyen beleilleszkednének ennek a párnak a szerepébe.

4) A kis hableány

Annak ellenére, hogy ez a pár gyönyörű, sokan úgy gondolják, hogy Eric herceg nem a legjobb párja Arielnek. Csak akkor vette észre Arielt, amikor Ursula megjelent. Illetve addig nem is kérte meg a kezét, ameddig nem jött vissza Ariel hangja. Ezért a nagy kérdés számunkra az, hogy Eric képes-e teljesen elfogadni partnerét. Mindezek mellett ez a pár csodálatos. Amikor arra gondoltunk, hogy melyik színészek alakíthatnák őket akkor arra a következtetésre jutottunk, hogy Rose Leslie és Kit Harington.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·