FILMEZZUNK.HU
12 híres sztárpár, akikből tökéletes Disney herceg és hercegnők válnának

12 híres sztárpár, akikből tökéletes Disney herceg és hercegnők válnának

1037

5) A hercegnő és a béka

Amit Tianát és Naveent illeti, a nézők hittek a szerelmükben. Tiana legnagyobb álma az volt, hogy nyisson egy éttermet és Naveen mindent megtett annak érdekében, hogy az álma valóra váljon. Biztosak vagyunk, hogy ez a pár örökké boldogságban fog élni. A törekvő Tianat és a törődő Naveent a legjobban Beyoncé és Jay-Z tudná ábrázolni.

6) Aladdin

A nézők többsége szerint Aladdin nem túl jó választás Jázminnak úgy, mint Eric Arielnek. Azonban, ha Aladdin nem lenne a film része, akkor ez a mese nem lenne anniyra elbűvölő. Az élő színészek közül Penélope Cruz és Javier Bardemet találtuk a legjobb párnak, aki hasonlít rájuk.

7) Csipkerózsika

A Disney-hercegekhez képest Phillipről kevesebb információt tudunk. Az egyetlen dolog, amit tudunk róla az az, hogy kiszabadította Csipkerózsikát. Abban reménykedünk, hogy ha lesz egy új Csipkerózsika film, akkor jobban megismerhetjük a herceg személyét. Ebbe a szerepbe mi Chris Hemsworthot és a feleségét Elsa Patakyt választanánk.

8) Herkules

A Disney filmekre nem igazán jellemző az, hogy a női karakter idősebb, mint a férfi szerelme. Megara 28 Hercules pedig 18 éves. A közönség sokat inspirálódhat a kapcsolatukból. Ők rendkívül érett pár, akik mindent meg tudnak beszélni és még a kémia is működik köztük. Beckhamék kitűnően lefestik ezt a párt a képernyőn. Mindemellett Victoria idősebb Davidnál nagyjából egy évvel.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·