FILMEZZUNK.HU
12 híres sztárpár, akikből tökéletes Disney herceg és hercegnők válnának

12 híres sztárpár, akikből tökéletes Disney herceg és hercegnők válnának

1039

9) A Notre Dame-i toronyőr

Phoebus készen áll harcolni szerelméért. Ez azt jelenti, hogy Esmeralda örökké biztonságba lesz. A főszereplő azt is megmutatta, hogy egy nagyszerű csapatot tudnak alkotni és sok akadályt át tudnak ugrani. Ryan Gosling és Eva Mendes tökéletes párost alakítanának ebben a szerepben.

10) Hófehérke és a hét törpe

Úgy ahogyan Aurora és Phillipnél a nézőknek nehezükre esett analizálni Hófehérke és Florian kapcsolatát, mivel a herceg nem kapott elég jelenetet a filmben. Ezért is várunk egy filmet, ahol többet is megtudhatunk a kapcsolatukról. És a szerepet Katy Perry-nek és Orlando Bloom-nak adnánk.

11) Pocahontas

Még akkor is, ha Pocahontas és John Smith külön utakon jártak, nyitottságuknak és megértésüknek köszönhetően mind a ketten egymásba szerettek. Sok néző szerint az előtérben a fizikai attraktivitás állt és nem éreztek komoly érzelmeket egymás felé. De nem tudunk más emberek gondolataiban olvasni és úgy gondoljuk, hogy Matthew McConaughey és Camila ALves kitűnő választás lenne ennek a párnak a megalkotására.

12) Pán Péter

Peter és Wendy egy fokkal többek voltak egymásnak, mint csak barátok, ami később szerelembe is torkolhatna, ha végleg elhagyják Sohaországot. De, mint azt tudjuk, csak Wendy nem volt hajlandó örökké gyerek maradni. Abban reménykedünk, hogy majd ennek a storynak lesz egy változata, ahol más lesz a vége. Palvin Barbara és Dylan Sprouse tökéletesen tudnák alakítani ezt a párt.

//Manó Málna//

Őt tartották a világ legszebb kislányának, nézd meg hogyan fest napjainkban

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·