FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Morgan Freeman és Josh Hutcherson időutazós sci-fije! - 57 Seconds

Előzetest kapott Morgan Freeman és Josh Hutcherson időutazós sci-fije!

426

Előzetest kapott Morgan Freeman és Josh Hutcherson időutazós sci-fije!

A Future Man egykori sztárja, Josh Hutcherson a Hulu sorozatában már mindent bemutatott, amit az időutazásról tudni kell, ám ezúttal egy egészen másféle megközelítésben kell megbirkóznia az időhurkokból fakadó paradoxonokkal. Íme az 57 Seconds első előzetese:

A brit író, E.C. Tubb történetén alapuló 57 Seconds-ben egy Franklin Fausti (Hutcherson) nevű tech blogger a tech guru Anton Burrell-lel (Morgan Freeman) interjúzhat, aki a találkozót követően elejti a gyűrűjét. Erről az ékszerről aztán kiderül, hogy a birtokosa 57 másodperccel képes visszamenni az időben, amit Franklin előszeretettel fog használni, hogy a nővére haláláért felelős gyógyszeripari céget tönkre tegye. Ám az egyéni bosszú hamarosan nem várt következményekkel jár, ami az egész emberiségre is kihatással lesz.

Hutcherson egyébként 2017-ben szerepelt utoljára mainstream filmben, úgyhogy sok tapasztalattal és talán egy egészen más világnézettel térhet vissza ebbe a műfajba. A 57 Seconds-t Rusty Cundieff rendezte, a szkriptet pedig Macon Blair jegyezte.

Morgan Freeman elárulta melyik a kedvenc filmje és miért

(Via Puliwood.hu)


Article Tags: · · ·