FILMEZZUNK.HU
Befutott a Megtorlás magyar szinkronos előzetese!

Liam Neeson főszereplésével itt a Megtorlás magyar nyelvű előzetese!

2337

Liam Neeson főszereplésével itt a Megtorlás magyar nyelvű előzetese!

Liam Neeson újra akcióban! Antal Nimród azon kevesek közé tartozik, akiknek a neve nemcsak idehaza, hanem a tengerentúlon is ismert. Mind itthon, mind nemzetközileg is elismert rendező, mivel olyan filmeket hozott össze, mint: A szállítmány (2009), Ragadozók (2010), A Kontroll (2013), vagy A Viszkis (2017). Most pedig Nimród rendezi Liam Neeson legújabb akcióthrillerjét, ami a Retribution (Megtorlás) címet kapta és már meg is érkezett hozzá az első előzetes magyar nyelvű változata:

A történet főhőse egy üzletember, aki az autójában hívást kap, amiben közlik vele,  hogy időzített bomba van az ülése alatt, amit azonnal felrobbantanak, ha nem teszi, amire kérik. A férfit ezzel kényszerítik piszkos lépésekre, ám a  családapa feszültsége fokozódik, ugyanis a kocsiban utazik családja is. A történet egy nyolc évvel ezelőtti film, a 2015-ben bemutatott spanyol El desconocido remake-je lesz, amit nyolc Goya-díjra is jelöltek, és ami egy igen feszült krimi-thriller keverék volt.

Abban a történetben egy bankár családapa elindul két gyermekével, hogy autóval vigye őket suliba, de egy titokzatos telefonhívás a feje tetejére állítja az elsőre unalmas hétköznapot: a hívó elmondja, hogy ha nem utalnak a számlájára egy busás összeget, akkor az apa ülése alatt lévő bombát felrobbantja. A férfi ezek után nem pusztán a rablóval, de a rendőrséggel is szembe kerül, hiszen ha nem követi az utasításokat, akkor azonnal robban a bomba.

Szerző: MéziMcFly

Ő Liam Neeson állandó magyar szinkronhangja!


Article Tags: · · ·