FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 40. születésnapját Mila Kunis – Íme 10 meglepő érdekesség a gyönyörű színésznőről

Most ünnepli 40. születésnapját Mila Kunis – Íme 10 meglepő érdekesség a gyönyörű színésznőről

15581

Mila Kunis érdekességek

Mila Kunis amerikai színésznő. Legismertebb szerepe Jackie Burkhart az Azok a 70-es évek show című sorozatból 1998 és 2006 között. Ezen kívül olyan filmekben szerepelt, mint Max Payne – Egyszemélyes háború, Éli könyve, Fekete hattyú és Ted. A bájos színésznő a napokban ünnepli születésének a 40. évfordulóját! Ennek apropójából lássunk csak pár tényt, amit lehet, hogy eddig nem is gondoltál volna…

Mila Kunis

1) Mila Kunis az akkori Szovjetunióban, a mai Ukrajna területén található Chernivtsiben született, méghozzá Milena Markovna Kunis néven.

2) A család 1991-ben emigrált Los Angelesbe, ahol Milának gyorsan meg kellett tanulnia angolul, hogy be tudjon illeszkedni, de a kezdeti nehézségek ellenére hamar megjött  bátorsága, és eldöntötte, hogy színésznő szeretne lenni. 9 éves korában kezdett el komolyan foglalkozni a szakmával, amikor apja beíratta egy színészképzésre.

Mila Kunis érdekességek

3) Mila Kunis az Azok a 70-es évek (1998) című sorozat forgatásán kapta élete első csókját későbbi férjétől Ashton Kutchertől.

4) Ugyanehhez a sorozathoz kapcsolódva, a szereplőválogatás idején még csak 14 éves volt. Amikor megkérdezték tőle, hány éves, frappánsan azt válaszolta, tizennyolc lesz a születésnapján.

Azok a 70-es évek (1998)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·