FILMEZZUNK.HU
10 híres apuka, aki egyedül nevelte fel a gyermekeit

10 híres apuka, aki egyedül nevelte fel a gyermekeit

14812

Híres apukák, akik egyedül nevelték fel a gyermekeiket

A modern világban gyakran lehet találkozni olyan édesanyákkal, akik egyedül nevelik gyermeküket. Ezen tulajdonképpen már meg sem lepődik a társadalom, ám az annál szokatlanabb tud lenni, amikor egy édesapa neveli egyedül a gyermekét. Pedig van ilyen, ráadásul nem is kevés, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy még a hollywoodi sztárok között is jó néhány olyan édesapa van, aki egyedül nevelte fel gyermekét – és nem mellékesen kiváló munkát végzett.

(1) Liam Neeson

10 híres apuka, aki egyedül nevelte fel a gyermekeit

10 évvel ezelőtt Liam Neeson felesége, Natasha Richardson egy sípályán történt baleset következtében súlyos fejsérülést szenvedett. A nő néhány nap múlva meghalt, Liam Neeson pedig egyedül maradt két fiával, a 12 éves Daniellel és a 13 éves Michaellel. A családi tragédiát nem volt könnyű feldolgozni, de sikerült – azóta Liam az egész életét fiainak szentelte és soha többé nem házasodott meg.

(2) Pierce Brosnan

10 híres apuka, aki egyedül nevelte fel a gyermekeit

Pierce Brosnan az ausztrál színésznővel, Cassandra Harris-szel kötött házassága során a nő két – korábbi házasságból származó – gyermekét fogadta örökbe: az akkor 9 éves Charlotte-ot, és a 8 éves Christopert. 3 év után a párnak közös fia született, Sean. Ezután azonban borzalmas tragédia történt, Cassandra ugyanis meghalt rákban. Brosnan ezután hosszú évekig egyedül nevelte saját és nem saját gyermekeit, míg végül 2001-ben újra megházasodott. Azóta még két fia született.

(3) Nicolas Cage

10 híres apuka, aki egyedül nevelte fel a gyermekeit

Nicolas Cage fia, Weston Coppola Cage 1990-ben született. A színész ekkor nem élt házasságban a gyermek anyjával, és mivel rövidesen megszakadt köztük a kapcsolat, ezért bírósági úton kellett jogot szereznie magának arra, hogy továbbra is nevelhesse gyermekét. Cage-nek az alku szerint egy hollywoodi házát kellett korábbi barátnőjének adnia, de megérte – a vita ugyanis lezárult, Weston pedig édesapjához került. Weston most 28 éves, feltörekvő zenész és színész, aki már maga is apuka.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · ·